PTR badgek
Üdv.
Valaki megtudná mondani h hány handet kell lejátszani és mennyi idön belül h megkapjam a PTR-n a "Human Robot" badget? :)
hello,
a ptr-en azt vettem észre,hogy kaptam kis ikont.(láttam másoknak tök sok van már)
a kérdésem,hogy ezmit jelent,mert sajnos nem tudom értelmezni?
http://kepfeltoltes.hu/101101/260350739N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
hello,
a ptr-en azt vettem észre,hogy kaptam kis ikont.(láttam másoknak tök sok van már)
a kérdésem,hogy ezmit jelent,mert sajnos nem tudom értelmezni?
http://kepfeltoltes.hu/101101/260350739N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Megéri előfizetni? Milyen adatokat tudohatok meg így az ellenfelekről? Ongamen is keres? Bármekkora limitről ad infót?
köszönöm.
jajaj most elne bizzam magam,már csak azert sem,mert annyira nem lehet mérvadó ugyanis csak nemrég kezdtem el a cg-t jatszani.szal ez szerintem kicsit fars már ilyen hamar megálapitani.
Killbill107 Poker Player Ranking and Stats at PokerStars
(annyi ,hogy még a mai +3 beülő nincs benne)
minden esetre jó,hogy ilyet jelent
kb pont az ellenkezöjére gondoltam,hogy azt jelenti "ez a játékos fish":D
köszi a jókivánságót!
Megéri előfizetni? Milyen adatokat tudohatok meg így az ellenfelekről? Ongamen is keres? Bármekkora limitről ad infót?
Üdv.
Valaki megtudná mondani h hány handet kell lejátszani és mennyi idön belül h megkapjam a PTR-n a "Human Robot" badget? :)
igen így van ahogy leírtad időközben rátaláltam kár h nincs konkrétan meghatározva :D
Human Robot: Has played an almost inhuman amount of hands in an unbelievably short time, this guy has to be a robot!
Requirements: Play very often many hands consistent.
még ez ami "érdekesebb" elég ritka és elég nagy baromság is :D :
Trifecta: The ultimate Sandbagger's accomplishment! Pulling off a successful check raise on the flop, turn and river.
Requirements: Checkraise you opponent on flop, turn and river and go to shodown.
amúgy ha valakit érdekel a többi itt bírja lecsekkolni :
Poker Forum - Full List of All Available Badges
köszi
amúgy ha valakit érdekel a többi itt bírja lecsekkolni :
Poker Forum - Full List of All Available Badges