csalo01
2009. dec. 2. 16:01

Regisztráció?

Sziasztok, csak nálam nem működik a regisztráció? Nem enged regisztrálni az oldalra mivel rámegyek a gombra és nem történik semmi. Valaki tudna segíteni mi lehet ez? Köszi előre is, üdv!

ashnur
Válasz csalo01 kommentjére
2009. dec. 2. 16:18

Kicsit pontosabban meg tudnád mondani mi a gond? Hol kattintasz a regisztrációra? A nem történik semmi az tényleg az, hogy nem jön be új oldal, de még csak nem is tölti újra az oldalt?

vagy átküld a regisztrációs oldalra, és ott nyomod meg a gombot, és mondjuk nem töltöd ki?

btw. ha már regisztrálva vagy, akkor minek akarsz megint regisztrálni? és regisztrálva vagy, hiszen tudsz fórumozni?

Zehy
Válasz ashnur kommentjére
2009. dec. 2. 16:21

btw. ha már regisztrálva vagy, akkor minek akarsz megint regisztrálni? és regisztrálva vagy, hiszen tudsz fórumozni?

Ezek a nagy kérdések, igen :D

csalo01
Válasz ashnur kommentjére
2009. dec. 2. 16:24

Nem nekem kell, hanem ismerősöm megkért hogy teszteljem le és nálam is az a probléma. Kitöltök mindent rámegyek a regisztráció gombra, és mintha semmi ne mtötént volna szinte csak annyi hogy a jelszó mezőből eltünik a jelszó és üres lesz h ujra be kell irni.

Yomb1e
2009. dec. 2. 16:30
attiati
2009. dec. 2. 16:31

admin írta, hogy fennakadások lehetnek most egy ideig az oldalon
bár ez lehet a regisztrációt tökre nem érinti

Bodza18
2009. dec. 2. 16:32

Engem mindig "kidob" a rendszer az utóbbi két napban. Ha pl belépek egy fórumra vagy blogba, akkor már nem vagyok belépve és újra be kell jelentkeznem.
Ezek a hibák a mostani fejlesztés miatt lehetnek, ezt már többször írta valamelyik Admin. Gondolom Nálatok is ezért van hiba.

TechAdmin
Válasz Bodza18 kommentjére
2009. dec. 2. 16:47

A regisztrációt teszteltük, és (bár nem tökéletes) de nem tudtuk reprodukálni a hibát - értsd: nekünk sikerült egy új felhasználót pont most beregisztrálni. Kérlek írjatok egy emailt a techadmin kukac pokerakademia pont com címre, hogy milyen nickkel és emaillel próbáltatok regisztrálni és pontosan mikor.

Ezen kívül megkérnélek, hogy mégegyszer próbáljátok meg, olyan emailcímről ami aktív, létező, biztos nem volt még regisztrálva az akadémián. Ha újra belefuttok a hibába akkor kérlek egy screenshotot is küldjetek az emailcímmel együtt a fenti emailcímre.

Előre is köszönöm a segítségeteket, és elnézést a problémákért, remélem minél hamarabb tudom javítani őket.

TechAdmin
Válasz Bodza18 kommentjére
2009. dec. 2. 16:49

Engem mindig "kidob" a rendszer az utóbbi két napban. Ha pl belépek egy fórumra vagy blogba, akkor már nem vagyok belépve és újra be kell jelentkeznem.

Nem igazán ebbe a topikba való, de hátha nem lesz hpsszú. Ez eredetileg így volt tervezve de ma délben állítottam a konfigon és nem kellene kiléptessen. Az lenne a kérdésem, hogy ma délután is tapasztaltad ezt? Milyen időközönként? A cookiek engedélyezve vannak a böngésződben?

Bodza18
Válasz TechAdmin kommentjére
2009. dec. 2. 16:56

Nem igazán ebbe a topikba való, de hátha nem lesz hpsszú. Ez eredetileg így volt tervezve de ma délben állítottam a konfigon és nem kellene kiléptessen. Az lenne a kérdésem, hogy ma délután is tapasztaltad ezt? Milyen időközönként? A cookiek engedélyezve vannak a böngésződben?

Köszönöm, mostmár rendben van. Lépkedtem mindenfele, de nem dobott mostmár ki. Köszi még egyszer!!!

Élő ügyfélszolgálat