Repülőjegy/Hotel foglalások interneten
Sziasztok, nem találtam saját fórumot.
Érdekelne, hogy ki milyen weboldalon foglal szállást és melyik a legolcsóbb.
Illetve repjegy foglalás is érdekelne.
Konkréten Párizs érdekelne, én ryanairhotels.com ot és ryaniar nel neztem repjegyet is.
Itt biztos sok utazó van :)
ty
Szálláshoz ezt nézném még meg: https://www.airbnb.com/
Repjegyhez meg ezt: Repülőjegyek | Ingyenes olcsó repülőjegy kereső - Skyscanner.hu
csak hotel: HRS – HOTEL RESERVATION SERVICE LTD.
repjegy es/vagy hotel: Billige Flüge, Städtereisen, Last Minute, Urlaub, Reisen günstig buchen bei Opodo vagy Reise und Hotel buchen sowie billig Fliegen - Urlaub mit Expedia.de
ez utobbiak nemet oldalak, de mindenfele viszonylatban lehet jegyet venni
booking.com
Repjegyhez meg ezt: Repülőjegyek | Ingyenes olcsó repülőjegy kereső - Skyscanner.hu
booking.com
Sziasztok, nem találtam saját fórumot.
Érdekelne, hogy ki milyen weboldalon foglal szállást és melyik a legolcsóbb.
Illetve repjegy foglalás is érdekelne.
Konkréten Párizs érdekelne, én ryanairhotels.com ot és ryaniar nel neztem repjegyet is.
Itt biztos sok utazó van :)
ty
Ryanairrel pont tegnap repultem. Olcso es ilyen rovid tavu utazasokhoz tokeletes. De tudom ajanlani a pelikan.hu weboldalt szokott lenni rajta hetvegi csomagok es mostanaban volt Parizs is repjeggyel egyutt a hetvege 60k volt ha jol emlekszem.
De megeri szallast nezni hostel oldalakon is.
Itt mindent megtalálsz egy helyen (Repjegy, szállás, autóbérlés): Repülőjegy árak és fapados repülőjegyek: keressen a LILIGO.com-on!
szálláshoz: booking.com tripadvisor.com
repjegy: skyscanner.com
Konkrétan Párizshoz: Érdemes megnézned az easyjet.com-ot is, mert ők az Orly-ra visznek, ahonnan metróval tudsz bejutni sokkal egyszerűbben és gyorsabban a városba. (A többi fapados Beauvais-ra visz, ahonnan még majdnem egy óra buszozás van)
illetve PárizsTours oldalon is tudsz csak szállást is találni, én pár éve rajtuk keresztül foglaltam.
Szálláshoz ezt nézném még meg: https://www.airbnb.com/