Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Repülőjegy/Hotel foglalások interneten

idApRO
2012. okt. 15. 20:36

Repülőjegy/Hotel foglalások interneten

Sziasztok, nem találtam saját fórumot.
Érdekelne, hogy ki milyen weboldalon foglal szállást és melyik a legolcsóbb.
Illetve repjegy foglalás is érdekelne.

Konkréten Párizs érdekelne, én ryanairhotels.com ot és ryaniar nel neztem repjegyet is.
Itt biztos sok utazó van :)
ty

Shokyu
Válasz idApRO kommentjére
2012. okt. 15. 20:49
Talheimer
2012. okt. 15. 20:50
fejes1988
Válasz Talheimer kommentjére
2012. okt. 15. 20:57

booking.com

rockett
Válasz fejes1988 kommentjére
2012. okt. 15. 20:59
mohykan1981
2012. okt. 15. 21:01

Sziasztok, nem találtam saját fórumot.
Érdekelne, hogy ki milyen weboldalon foglal szállást és melyik a legolcsóbb.
Illetve repjegy foglalás is érdekelne.

Konkréten Párizs érdekelne, én ryanairhotels.com ot és ryaniar nel neztem repjegyet is.
Itt biztos sok utazó van :)
ty

Próbáld a booking.com oldalon. nagyon sok Hotelt és Panziót találsz, és csak a városra és a kívánt időre kell rákeresned, és már mutatja is az elérhető helyeket. Utána pedig a "hollidaychek"/lehet hogy rosszul írtam/ oldalán megnézheted a kiválasztott hotel értékelését. Repülőjegy foglaláshoz nem tudok hozzászólni, mert eddig még nem mertem rászánni magam, hogy repüljek:(
Jó utat!

BLaci77
Válasz mohykan1981 kommentjére
2012. okt. 15. 21:28

Ryanairrel pont tegnap repultem. Olcso es ilyen rovid tavu utazasokhoz tokeletes. De tudom ajanlani a pelikan.hu weboldalt szokott lenni rajta hetvegi csomagok es mostanaban volt Parizs is repjeggyel egyutt a hetvege 60k volt ha jol emlekszem.
De megeri szallast nezni hostel oldalakon is.

$ickH4nd
Válasz BLaci77 kommentjére
2012. okt. 15. 21:45

Itt mindent megtalálsz egy helyen (Repjegy, szállás, autóbérlés): Repülőjegy árak és fapados repülőjegyek: keressen a LILIGO.com-on!

Mezo_gsi
2012. okt. 15. 22:06

szálláshoz: booking.com tripadvisor.com

repjegy: skyscanner.com

Konkrétan Párizshoz: Érdemes megnézned az easyjet.com-ot is, mert ők az Orly-ra visznek, ahonnan metróval tudsz bejutni sokkal egyszerűbben és gyorsabban a városba. (A többi fapados Beauvais-ra visz, ahonnan még majdnem egy óra buszozás van)

illetve PárizsTours oldalon is tudsz csak szállást is találni, én pár éve rajtuk keresztül foglaltam.

medgypeti
Válasz Shokyu kommentjére
2012. okt. 16. 0:12

Szálláshoz ezt nézném még meg: https://www.airbnb.com/
Repjegyhez meg ezt: Repülőjegyek | Ingyenes olcsó repülőjegy kereső - Skyscanner.hu

+1 Airbnb nagyon jó.

Élő ügyfélszolgálat