Rossz játék vagy rossz széria? Kérlek segítsetek kideríteni
Mint a címben is látható, arra vagyok kíváncsi, hogy én vagyok-e a hülye.
Beteszek pár statot és grafikont kérlek segítsetek kideríteni, hogy mi lehet a hiba.
Összesíttett statok:
Uploaded with ImageShack.us
Összesített grafikon:
Uploaded with ImageShack.us
Később beteszem darabolva a statokat grafokat, mert az első 6 k hand 11BB/100al ment, de azóta BE a játékom
Bármiféle kritikia jöhet.
nagyobb képeket plz
a set% elég kicsi, 1% ha jól látom, azt nem ártana feltornászni ;)
Kb. mint ha a saját statjaimat látnám év elején. Csak nálam annyiban volt rosszabb a helyzet, hogy annyira béna voltam, hogy nem is BE, hanem masszív bukó voltam, még NL10-en is.
A legfontosabb teendők szerintem:
- kicsit kiszélesíteni az induló laptartományodat, mindezt kizárólag pozícióból
- jobban harcolni minden kasszáért (a 37-es W$WSF nagyon alacsony)
- ezzel együtt viszont nem menni ilyen sokszor show down-ig (a 27 ott kicsit magas)
- összegezve: preflop túl feszes, postflop túl passzív vagy, és túl sokszor call-olgatsz river-ig
Nagyon nagy baj nincs valószínűleg, sok mikrós hand elemzést kell olvasni, és gyakorolni a hand reading-et. Ha esteleg valaki nyerő NL100+ reg-gel tudsz 1-2 TV sessiont csinálni, az még nagyon sokat lendíthet rajtad.
Ezt Én nem is értem, miért olyan nagyon rossz eredmény a 3,38 BB/100? Pl. Kocka is mondta, hogy NL50-en érte el a legnagyobb winrate-jét.
Szóval, szerintem ha bankrollban megteheted, akkor érdemes feljebb lépkedni, és persze fejleszteni magad (írnak néhány oldalt az Akadémián, hogy azt hogyan kell...).
Üdv.
Ja igen, a winrate-et nem is figyeltem. Ez a 3,38BB/100 egyáltalán nem rossz. Persze NL10-en lehet ennél sokkal jobbat hozni, de ez elég jó.
Szerintem sincsen gond. A handek száma nem olyan sok, meg ahogy látom 9 nap játék. Esetleg az utolsó bukó sessionokból, ha akarsz tegyél be handeket, hogy mi volt a baj.
Ja igen, a winrate-et nem is figyeltem. Ez a 3,38BB/100 egyáltalán nem rossz. Persze NL10-en lehet ennél sokkal jobbat hozni, de ez elég jó.
Nagyon jó látni, hogy ilyen segítőkész mindenki, köszi. :D
TheStig: az 11% :D csak nem fért ki
tesla79: EV szerint 0-ás a játékom és ez aggaszt
mrj: itt vannak a nagy képek:
statok: http://img826.imageshack.us/img826/7632/nl10osszstat.jpg
grafikon: Yfrog Image : yfrog.com/2snl10osszgrafp
A címben feltett kérdést meg az váltotta ki, hogy az első 6k hand alatt nagyon ment a játék, ami azóta breakeven lett
Azokat az adatokat is beteszem hátha ti láttok vmi különbséget
első 6k hand stat és grafikon:
Yfrog Image : yfrog.com/4welso6khandstatj
Yfrog Image : yfrog.com/euelso6khandgrafp
utolsó 10k hand:
Yfrog Image : yfrog.com/mw10khandstatj
Yfrog Image : yfrog.com/7710khandgrafp
kocka21: most költöztem ebbe az új terembe, beteszem a PS NL5 statjaimat, ha ezt a játékot hoznám az jó lenne?
stat: Yfrog Image : yfrog.com/42psnl5statj
graf: Yfrog Image : yfrog.com/mypsnl5grafp
Ja még annyit, hogy az első olyan 5k vagy több handben, az ilyen 1-2 nagyvakos donkbeteket állandóan lecalloltam riverig, hogy kiderüljön mivel csináják, azóta már az ilyen donkra megy a reraise :D
Ha azokat a statokat hozod, ami a PS NL5-ös, azzal biztos, hogy stabil nyerő kell, hogy legyél mikrón. Nem látszik benne semmi komolyabb postflop leak. Persze van pár érték, amin majd lehet fokozatosan csinosítani, de ezzel szerintem NL25-ön is (vagy NL 30, nem tudom milyen terem) stabilan tudsz majd még nyerni.
Szóval így tovább, csak a lényeg, hogy a tanulással, hand elemzéssel ne állj le. Mindez fokozatosan magával hozza majd, hogy a postflop statjaid is egyre jobbak lesznek (főleg a W$WSF, az idővel 47-48-ig is felmehet simán).