Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Rövidítések! Segítsetek, mert kínai...

jabyga
Válasz olegg kommentjére
2009. szept. 1. 15:18

És ez valóban lehet, gyengébb erősebb egy-egy teremnél? Egyébként azt hallottam már programozótól, hogy a tényleges véletlent még nem tzdták megprogramozni. Ez igaz? A termek osztóprogramja, csak közelít a véletlenhez?

addict776
Válasz jabyga kommentjére
2009. szept. 1. 15:33

És ez valóban lehet, gyengébb erősebb egy-egy teremnél? Egyébként azt hallottam már programozótól, hogy a tényleges véletlent még nem tzdták megprogramozni. Ez igaz? A termek osztóprogramja, csak közelít a véletlenhez?

bla bla bla

inkább nézd az RMI-t, az fontosabb.
asszem a bad beat topikba olvashatsz utána :TTTTTT

jabyga
Válasz addict776 kommentjére
2009. szept. 1. 16:53

RMI?az mi?

fejes1988
2009. szept. 2. 0:24

RMI?az mi?

River mákolási index, ami termenként eltérő. A napi bad beat topik utolsó oldalain kapsz további tájékoztatást.

jabyga
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. szept. 2. 14:13

River mákolási index, ami termenként eltérő. A napi bad beat topik utolsó oldalain kapsz további tájékoztatást.

lol.

WaterMaker
2009. szept. 2. 14:48

Igaz, de ez kb annyira számit, mint, hogy egy digitális óra nem képes 1.5 mp-t mutatni.
Gyakorlati szemptonból a termek rng-je teljesen jó véletlengenerátornak.

Ja és nincs gyengébb meg erősebb randomgenerátor.

jabyga
Válasz WaterMaker kommentjére
2009. szept. 2. 14:55

Értem. Megnyugtató...

Triccianus
Válasz bravesoul kommentjére
2009. szept. 3. 14:03

Want2Push cikkéből idézve:

VPIP: Azoknak a partiknak a %-a mikor magadtól (tehát nem BB vagy SB voltátál) raktál pénzt a potba, azaz "flopot néztél"(ami nem igazi,hisz ha preflop visszaemelésre dobsz, nem nézel flopot mégis emeltél,de így jól hangzik és érthető hatása van:))

Szerintem ha SB vagy és játszol, az beszámít a VPIP indexedbe (mert olyankor is önként teszel pénzt a kasszába, még ha kevesebbet is, mint mások). PokerTrackernél legalábbis biztosan így van.

Dj69k
Válasz Triccianus kommentjére
2012. jan. 3. 18:47

istant hnr, ezt irta nekem chatbe valami fishreg.
mit jelent vki nem tudja?

Shaikon
Válasz Dj69k kommentjére
2012. jan. 3. 18:49

Hnr az a hit and run ha jól tudom

Élő ügyfélszolgálat