És ez valóban lehet, gyengébb erősebb egy-egy teremnél? Egyébként azt hallottam már programozótól, hogy a tényleges véletlent még nem tzdták megprogramozni. Ez igaz? A termek osztóprogramja, csak közelít a véletlenhez?
És ez valóban lehet, gyengébb erősebb egy-egy teremnél? Egyébként azt hallottam már programozótól, hogy a tényleges véletlent még nem tzdták megprogramozni. Ez igaz? A termek osztóprogramja, csak közelít a véletlenhez?
RMI?az mi?
RMI?az mi?
River mákolási index, ami termenként eltérő. A napi bad beat topik utolsó oldalain kapsz további tájékoztatást.
Értem. Megnyugtató...
Want2Push cikkéből idézve:
VPIP: Azoknak a partiknak a %-a mikor magadtól (tehát nem BB vagy SB voltátál) raktál pénzt a potba, azaz "flopot néztél"(ami nem igazi,hisz ha preflop visszaemelésre dobsz, nem nézel flopot mégis emeltél,de így jól hangzik és érthető hatása van:))
istant hnr, ezt irta nekem chatbe valami fishreg.
mit jelent vki nem tudja?
Hnr az a hit and run ha jól tudom