Run it twice - Megéri ezt használni?
Azt szeretném kérdezni, hogy használjátok-e a Run it twice funkciót akkor, amikor lehetséges?
Próbáltam kicsit utánanézni a dolognak.
Azzal kezdtem hogy ez kerül-e bármilyen extra pénzbe, van-e valami fee-je vagy sem. Úgy láttam hogy nincs. Jó lenne ha már ebben megerősíteni valaki.
Ahogy olvastam, ennek matematikailag semmi hátránya nincs, csak a varianciát csökkenti, ami egy jó dolog. Talán akkor nem érdemes használni, amikor van egy nagy hal kétszeres teljes stack-kel az asztalon és az a cél hogy a saját stackem is ekkora legyen hogy el lehessen tőle mindent nyerni.
Mit gondoltok?
én úgy szoktam régen, hogy ha AA-t kaptam pre, akkor bepipáltam, aztán ha ha valakivel sikerült berakatni, akkor gyorsan kivettem a pipát
Jol gondolod krixkrax. Ha van lehetoseged, mehet haromszor is, minel tobbszor annal jobb.
Es a fishes peldaban is igazad van.
A tobbi szitut hasonlo logika menten vegiggondolhatod, pl. fish brutal aggro es teljes stackkel ul, akkor lehet, hogy akarsz duplazni mert hatha fish is duplazni fog (vagy legalabbis 120-150bbre konnyen eljut mielott leszedik) esetleg fish 50bb te meg deepen vagy regekkel, amit kenyelmetlennek tartasz.
De a lenyeg, hogy alapbol futtasd minel tobbszor ha lehet
Köszi! De akkor ez nem kerül semmibe, igaz? Tehát nem vonnak le érte fee-t vagy nem kerül több rake ki a potból?
Amit még olvastam hogy esetleg ellene szól: Egyetlen board futtatása során a fish valószínűbb hogy veszít és emiatt tiltre kerülhet, ami miatt plusz EV-s lehet az egyszer futtatás.
Attol fugg, hol jatszol - olvass utana vagy ha nem talalsz semmi infot, kerdezd meg a supportot. Ahol en nyomom, ott nincs semmi fee/rake szivatas.
Jol gondolod krixkrax. Ha van lehetoseged, mehet haromszor is, minel tobbszor annal jobb.
Es a fishes peldaban is igazad van.
A tobbi szitut hasonlo logika menten vegiggondolhatod, pl. fish brutal aggro es teljes stackkel ul, akkor lehet, hogy akarsz duplazni mert hatha fish is duplazni fog (vagy legalabbis 120-150bbre konnyen eljut mielott leszedik) esetleg fish 50bb te meg deepen vagy regekkel, amit kenyelmetlennek tartasz.
De a lenyeg, hogy alapbol futtasd minel tobbszor ha lehet
500bb deepen, ha all-in kerülsz fd-val, akkor te inkább futtasd ki egyszer a boardot aztán ülj ki :D