Sanax-segítségkérés please !!!
sziasztok :) előre is köszönök minden segítséget mert nem birok továbblépni.
szóval a SM-t ostromolom egy ideje, nagyon fegyelmezetten kezdek, semmi rizikó, szépen gyüjtöm a chippeket, viszont amikor elérkezünk az 1200 as vakszinthez, MINDIg első gondolatom : Úristen egy emelés 2400, stb hamar elfogy a zseton sürgösen tenni kellene valamit, ezután belemegyek minden játékba és pillanatok alatt kiesek. ilyenkor a verseny után átgondolva természetesen lemarházom magam, viszont akkor és ott az agyam hiába mondja hogy maradjak ki a játékból a kezem automatikusan nyomja a raise-t.
az éjjel is 1 óra magaslatában 48 000 zsetonnal az asztalnál 2. legtöbb zsetonom volt mégis paráztam hogy kevés ideig tart kia zsetonom ilyen vakszint mellett és K6-alvesztettem egy nagy potot, majd röviddel utánna KQ-val raise, utánnam következő call, utánna következő all-inn és meg call.
természetesen AA-ba futottam és a bord A-t hozott anná hogy kint is voltam a játékból..
Biztosan van aki már túl van ezen a betegségen lécci segítsetek hogyan tudok túllépni ezen ??3 hete ugyanez volt a szitu, 50K körüli zsetonnal összesítettben 26. voltam, 10 perc után kiestem megint csak a nagy vakszint miatti félelmem miatt...
minden tanácsot szívesen fogadok és gratula jenone-nek aki az éjjel a 750K-s on 2. hejjel zárt 93K dolcsit behúzva :) gratula neki :)
lehet nem az SM-el kéne kezdened
pindrokk +1, továbbá: próbálj meg kisebb versenyeken tapasztalatokat szerezni. Ha erősnek érzed magad, hogy szateliten megnyerd a belépőt a SM-re, akkor ahhoz azért jól jön egy jó adag MTT tapasztalat, hogy egy akkora kaliberű versenyen is jól tudj szerepelni.
K6-ot pedig preflop tessék jó messzire hajintani. A KQ-t pedig az all-inre szintén.
köszönöm a tanácsokat igazatok is van abszolút, viszont a baj az hogy kis vakszintnél abszolút messzire dobom a K6-os meg all inn-t sem megyek KQ-val, viszont a baj ott kezdődik amikor elérem az 1200-as vakszintet, az agyam mondja hogy NE!! a kezem meg nem hallgat rá és indulok a szőnyeg szélére :(( aszatelliteken símán szoktam bejutni a SM-re azért is bátorkodtam indulni, ha már bejutottam gondoltam akkor indulni is kell :) és ismétlem egészen az 1200 as vakszintig nagyon fegyelmezetten játszom, minden potot vittem amibe beszálltam, minden all in-t vittem amiben részt vettem de amikor meglátom az 1200 vakszintet mintha lebénulnék....
Gondolom megint valaki nagyon unatkozik.... Sose fogom megérteni mi ebben a jó? Még szomorúbb, hogy részben elismert pókeresek szórakoznak ilyen agykitalálmányokkal... Még egy feltűnően buta hozzászólás és törlöm az accountot...
szia Zoleee :) mindig elszoktam olvasni a bejegyzéseidet, sajnos most egy kicsit csalódtam h. nem tudtál segíteni, pedig igazán jól jönne pár jó ötlet hogyan lépjem túl úgymond ezt a "fóbiát" ha egyáltalán annak lehet nevezni, nem kis időt és munkát fordítottam ebbe hogy ténylege valamikor jó játékos legyek, napi 4-5 órát foglalkozom ezzel kitartással, de tényleg szükségem lenne egy kis segítségre. A környezetemben, havri stb köreimben senki sem pokerezik :(
Ja és bocsi Zoleee elfelejtettem, de megragadom az alkalmat, jók a tudósításaitok L.V-ből és a ház is :) mindegyiket megnéztem, olvastam :)
Gondolom megint valaki nagyon unatkozik.... Sose fogom megérteni mi ebben a jó? Még szomorúbb, hogy részben elismert pókeresek szórakoznak ilyen agykitalálmányokkal... Még egy feltűnően buta hozzászólás és törlöm az accountot...
természetesen épp ez az. amint írtam az agyam azt mondja dobjak de a kezem megy az egérrel és klikk... bukta :( mondom nagyon fegyelmezetten játszok mindaddig amig meglátom az 1200-as vakszintet és akkor jön a pánikolás azért mentem bele ilyen baromságba :( ezt hogyan lehet kezelni erre keresem a választ..22:30-kor kezdtük, 10K zsetonnal, 01:00 kor 48K zsetonom volt és minden !! olyan leosztást amiben addig részt vettem megnyertem ! mindent ! és amikor feljött az 1200-as vakszint bepánikoltam, de ez már többedszer fordul elő :(((
természetesen épp ez az. amint írtam az agyam azt mondja dobjak de a kezem megy az egérrel és klikk... bukta :( mondom nagyon fegyelmezetten játszok mindaddig amig meglátom az 1200-as vakszintet és akkor jön a pánikolás azért mentem bele ilyen baromságba :( ezt hogyan lehet kezelni erre keresem a választ..22:30-kor kezdtük, 10K zsetonnal, 01:00 kor 48K zsetonom volt és minden !! olyan leosztást amiben addig részt vettem megnyertem ! mindent ! és amikor feljött az 1200-as vakszint bepánikoltam, de ez már többedszer fordul elő :(((