Scoop -10- 11$ 100K GTD NLHE versenyprobléma
Sziasztok! Május 10-én játszottam a 11$-os scoop tornán, ahol rendkívül érdekes dolgot tapasztaltam. 4.-5. vakszint után, a leosztások után hosszú perceket kellett várni az újabb körre. Természetesen a vakszint ugyanúgy emelkedett. Több asztalt is megnyitottam, ahol ugyanez a probléma állt fent. 5 percet várni egy leosztásra számomra abszolút elfogadhatatlan. Sikerült teljesen tönkretenniük a tornám! Írtam a supportnak, hogy mi volt a probléma illetve valamilyen módon orvosolják a dolgot. Válaszukban elismerték a hibát, és továbbították a levelet a visszatérítési osztálynak. Ma délutànra a következőket írják:
"Ellenőriztük a kérdéses versenyt, azonban az nem felel meg a teljes visszatérítés kritériumainak, mely szerint olyan versenyeket térítünk vissza, amelyen a játékos nem végzett fizetős helyen, több leosztásból is kimaradt vagy a zsetonjai nagy részét elveszítette.
Azonban jó szándékunk jeleként, visszatérítettük önnek versenydíjnak megfelelő 1$-t.
Reméljük ezzel a segítségére tudtunk lenni, de ha bármilyen egyéb kérdése vagy kérése lenne, forduljon hozzánk ismét bizalommal."
Számomra ez a fajta hozzáállás elfogadhatatlan és felháborító! Inkább egy lyukas garast se küldjenek, de az ilyen alamizsna 1$-ra hálistennek még nincs szükségem. Van-e köztetek olyan, aki tapasztalta a hibát illetve felvettétek-e a kapcsolatot a supporttal?
Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm! :))
talán a visszakapott 1 dollárt (az előzményeket figyelembe véve) már megfontoltabban osztod be!
Megaláztak azzal az 1USD-vel tény és való.Azért ennyire centes figura nem vagy nyilván,
Máskor is volt már ilyen amikor túl voltak terhelve. Általában le szokták állítani a versenyt amíg megpróbálják megjavítani, aztán ha nem sikerült akkor vagy mindenki visszakapja a beülőt vagy zseton alapján szétosztják a nyereményalapot. De ez az 1$ különösen jófej húzás.
Az igen.....
Mit akarsz, 1 dollárból már pont lehet egy sört is kapni trógerebb helyeken. De amúgy arra tökéletes lesz, hogy tegyél belőle egy beteg mixet tele meglepetéssel.
A fee-t adták vissza , mindenkire ugyanolyan hatással volt a verseny belassulása igy neked nem volt hátrányod másokkal szemben
Azonban jó szándékunk jeleként, visszatérítettük önnek versenydíjnak megfelelő 1$-t.
Ez nagyon tetszik
Ezzel nem értek egyet, ugyanis egy átlagstack felett álló játékost szinte egyáltalán nem érint 3-4 teljes kör lassúsága. Engem 15 bb deepen rendkívül zavar és ellehetetlenít.
Lehet hogy naív vagyok, sőt biztos :D :D De nem ők vállalják a technikai részét az online pókernek?
Értem én hogy mindenkire hatással volt, de ha nem lehet játszani mert rossz a szerver, akkor az az 1$ vajmi kevés.