Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Scoop -10- 11$ 100K GTD NLHE versenyprobléma

szoby
2016. máj. 12. 15:19

Scoop -10- 11$ 100K GTD NLHE versenyprobléma

Sziasztok! Május 10-én játszottam a 11$-os scoop tornán, ahol rendkívül érdekes dolgot tapasztaltam. 4.-5. vakszint után, a leosztások után hosszú perceket kellett várni az újabb körre. Természetesen a vakszint ugyanúgy emelkedett. Több asztalt is megnyitottam, ahol ugyanez a probléma állt fent. 5 percet várni egy leosztásra számomra abszolút elfogadhatatlan. Sikerült teljesen tönkretenniük a tornám! Írtam a supportnak, hogy mi volt a probléma illetve valamilyen módon orvosolják a dolgot. Válaszukban elismerték a hibát, és továbbították a levelet a visszatérítési osztálynak. Ma délutànra a következőket írják:

"Ellenőriztük a kérdéses versenyt, azonban az nem felel meg a teljes visszatérítés kritériumainak, mely szerint olyan versenyeket térítünk vissza, amelyen a játékos nem végzett fizetős helyen, több leosztásból is kimaradt vagy a zsetonjai nagy részét elveszítette.

Azonban jó szándékunk jeleként, visszatérítettük önnek versenydíjnak megfelelő 1$-t.

Reméljük ezzel a segítségére tudtunk lenni, de ha bármilyen egyéb kérdése vagy kérése lenne, forduljon hozzánk ismét bizalommal."

Számomra ez a fajta hozzáállás elfogadhatatlan és felháborító! Inkább egy lyukas garast se küldjenek, de az ilyen alamizsna 1$-ra hálistennek még nincs szükségem. Van-e köztetek olyan, aki tapasztalta a hibát illetve felvettétek-e a kapcsolatot a supporttal?

Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm! :))

aggressivepostflopcbet
Válasz szoby kommentjére
2016. máj. 12. 15:28

talán a visszakapott 1 dollárt (az előzményeket figyelembe véve) már megfontoltabban osztod be!

WINAMAXDONK
Válasz szoby kommentjére
2016. máj. 12. 15:29

Megaláztak azzal az 1USD-vel tény és való.Azért ennyire centes figura nem vagy nyilván,

Marcow
Válasz szoby kommentjére
2016. máj. 12. 15:44

Máskor is volt már ilyen amikor túl voltak terhelve. Általában le szokták állítani a versenyt amíg megpróbálják megjavítani, aztán ha nem sikerült akkor vagy mindenki visszakapja a beülőt vagy zseton alapján szétosztják a nyereményalapot. De ez az 1$ különösen jófej húzás.

Fredaster007
Válasz szoby kommentjére
2016. máj. 12. 16:44

Az igen.....

van Gerwen
Válasz Fredaster007 kommentjére
2016. máj. 12. 16:52

Mit akarsz, 1 dollárból már pont lehet egy sört is kapni trógerebb helyeken. De amúgy arra tökéletes lesz, hogy tegyél belőle egy beteg mixet tele meglepetéssel.

Wildcatfish
Válasz szoby kommentjére
2016. máj. 12. 17:01

A fee-t adták vissza , mindenkire ugyanolyan hatással volt a verseny belassulása igy neked nem volt hátrányod másokkal szemben

szroli
Válasz szoby kommentjére
2016. máj. 12. 17:07

Azonban jó szándékunk jeleként, visszatérítettük önnek versenydíjnak megfelelő 1$-t.

Ez nagyon tetszik

szoby
Válasz Wildcatfish kommentjére
2016. máj. 12. 17:09

Ezzel nem értek egyet, ugyanis egy átlagstack felett álló játékost szinte egyáltalán nem érint 3-4 teljes kör lassúsága. Engem 15 bb deepen rendkívül zavar és ellehetetlenít.

Fredaster007
Válasz szoby kommentjére
2016. máj. 12. 17:12

Lehet hogy naív vagyok, sőt biztos :D :D De nem ők vállalják a technikai részét az online pókernek?
Értem én hogy mindenkire hatással volt, de ha nem lehet játszani mert rossz a szerver, akkor az az 1$ vajmi kevés.

Élő ügyfélszolgálat