alex888
2018. máj. 5. 22:27
Segédszoftverek
Pókertermek korlátozzák a segédszoftverek használatát ?
JociBalboa
Válasz alex888 kommentjére
2018. máj. 5. 22:42
Pókertermek korlátozzák a segédszoftverek használatát ?
Kifejezetten támogatják a használatukat, és a fejlesztéseikre is külön pénzeket különítenek el :cool:
- terme válogatja.. -
alex888
2018. máj. 6. 8:51
Köszönöm szépen ,tehát még érdemes belefektetni. Nem nagyon tudok bennük eligazodni,sajnos... Tudnál ajánlani valamit MTT,cash ? (HM2)?
sztalin
2018. máj. 6. 11:21
hm3 béta? lehet ingyen megkapod
perfectg2
Válasz sztalin kommentjére
2018. jún. 5. 19:00
pt4
Sziasztok!
Hogy tudom megvenni a Pt4 et, Nekem levan töltve trial verzio. Oldalon bakartyaval fizetem kivalasztott típust és kepok regisztracios kodot?! ennyi? vagy még regizni is kell oldalon? valaki letudna irni pontosan? Köszi
daniboy
Válasz perfectg2 kommentjére
2018. jún. 5. 23:25
Szia! Gyakorlatilag igen, kifizeted és a megadott email-re kapsz egy regisztrációs kódot. Nem kell több regisztrációt kitölteni tudomásom szerint
daniboy
2018. jún. 5. 23:30
Köszönöm szépen ,tehát még érdemes belefektetni. Nem nagyon tudok bennük eligazodni,sajnos... Tudnál ajánlani valamit MTT,cash ? (HM2)?
Szerintem akkor érdemes befektetni, ha szeretnél komolyabban foglalkozni a játékkal. Ha csak kicsit több mint hobbi és micro cash-t játszol vagy napi/heti pár MTT, akkor lehet nem fizetődik ki egy 100$ körüli program.
Viszont ha komolyan szeretnél a játékkal foglalkozni (és nem csak 3-5 számot nézegetni a HUD-n), akkor elengedhetetlen egy tracker program. Azt mondanám, hogy egyre nehezebb kezdőként, nem behozhatatlan a hátrány de egyre keményebbé válik a mezőny. Segítség nélkül pedig nehéz elmélyedni a segédszoftver használatában, szóval sok időt és energiát fog elvenni a megértése majd utána a helyes következtetések levonása. Ezt mindenképp mérlegeld mielőtt befektetsz.
Nekem a HM eddig jobban bejött mint a PT