malacka001
2009. jún. 7. 13:05

Segítség!

Hali!

Segítséget szeretnék kérni remélem valaki segít megoldani a problémámat.Számítógép guruk előnyben.Szóval most telepítettem újra a gépem és próbáltam felrakni az universal replayert de sehogy sem sikerült.Java is kell hozzá azt is felraktam a legújabbat és utána próbáltam telepíteni, de nem tudja kezelni az universal_replayer.jnlp-t. Ha van valakinek valami ötlete azt nagyon megkösszönném. Mozillat használok esetleg azzal lehet a baj?

titcar
Válasz malacka001 kommentjére
2009. jún. 7. 13:40

Hali!

Segítséget szeretnék kérni remélem valaki segít megoldani a problémámat.Számítógép guruk előnyben.Szóval most telepítettem újra a gépem és próbáltam felrakni az universal replayert de sehogy sem sikerült.Java is kell hozzá azt is felraktam a legújabbat és utána próbáltam telepíteni, de nem tudja kezelni az universal_replayer.jnlp-t. Ha van valakinek valami ötlete azt nagyon megkösszönném. Mozillat használok esetleg azzal lehet a baj?

nem java virtual machine kéne a universal replayernek?

de egyébként van már 20 segítségkérős topic kb :D

Buszko
Válasz malacka001 kommentjére
2009. júl. 9. 18:45

én is elakadtam....

Srácok, egész egyszerűen nem tudom a video-kat megnézni! Exploreren úgy tesz mintha letöltené, de semmi sem történik, a Mozilla pedig csak elkezdi, majd lefagy.... van valakinek valami tippje hogy miért lehet? Lehet hogy az 1 mega - s netem a hibás?
Köszi előre is!

dodi89
Válasz Buszko kommentjére
2009. aug. 17. 11:40

Valaki tud esetleg olyan progit, ami kitalálja nekem, hogy a hangkártyámhoz milyen driver kellene? Nincs meg a CD, a gépet meg hiába szedtem szét, nem találtam infót benne, és kicsit szar hang nélkül az élet.

(ha nincs ilyen progi, akkor eladó 4 hangfal:D)

CantusPutnok
Válasz dodi89 kommentjére
2009. aug. 17. 11:51

Valaki tud esetleg olyan progit, ami kitalálja nekem, hogy a hangkártyámhoz milyen driver kellene? Nincs meg a CD, a gépet meg hiába szedtem szét, nem találtam infót benne, és kicsit szar hang nélkül az élet.

Everest megmondja a típusát, onnantól meg gugli...

dodi89
Válasz CantusPutnok kommentjére
2009. aug. 17. 11:55

Everest megmondja a típusát, onnantól meg gugli...

Köszi. Írj egy sört a számlámhoz.:)

CantusPutnok
2009. aug. 17. 11:58

Köszi. Írj egy sört a számlámhoz.:)

Öm, nem akartam fellengzős lenni, távol álljon tőlem, de remélem, tényleg tudtam segíteni.

dodi89
Válasz CantusPutnok kommentjére
2009. aug. 17. 13:14

Öm, nem akartam fellengzős lenni, távol álljon tőlem, de remélem, tényleg tudtam segíteni.

Tényleg tudtál, tényleg kapsz egy sört.:)

Morfium
2009. aug. 17. 13:22

3DP Chip 9.06b22 | [origo] szoftverbázis

RunnAir
Válasz Morfium kommentjére
2009. szept. 4. 10:09

NL10-en játszom, fullringen, shortstack játékot. Volt 50$-m most 20$...
Figyelmesen követem a stratégiákat, mégsincs siker. Ha jönnek a lapok akkor kicsit nyerek, de ha nem akkor a vakok esznek(ami mondjuk nem brutális tétel).
Ha megvan a megfelelő lap, a megfelelő pozícióban, akkor emelek, ahogy kell. Preflop sokszor van, hogy allin megyek egy vaklopó ellen QQ-val pl. Általában lemákol egy 66-al... A cbetet is alkalmazom, ha preflop emeltem. Mikor nagy kezem van drill+, akkor az esetek 70%-ában raise, 30%-ban slowplay. Az a baj, hogy szerintem látják, hogy kisebb ranget játszom meg, és ezért dobják be lapjaikat. Nemtudom mit, de valamit nagyon rosszul csinálok. Hátha valaki tudja...

Élő ügyfélszolgálat