Sennheiser PC 360 G4ME headset
Van valakinek ilyen? Tapasztalatok? Én főleg zenehallatásra használnám.
Ugyebár az említett termék most akciós a PS shopban. Ahogy írtam, nekem főleg zenehallgatás céljából kellene és alapból nem ezt néztem ki, de most a PS-en az August Sale keretében nagyon jó áron van és szerintem kár volna kihagyni.
Thx!
fulest en is nezegettem, nagyon jokat irnak rola, egyeduli hatrany h nyilt rendszerre valtottak, ami Lan Partykon HC gamereknek hatrany, mivel tul sok hatterzaj szurodik be. Viszont ha otthon akarod zenehallgatasra hasznalni, plusz neha skypolasra eleg jo valasztas lenne. De nezzuk a Stars ajanlatat: elsor ejonak tunik de a 14,5K FPP durvan 220 dollart er, (T$ arat nezve). ~49e ft. Viszont Be lehet szerezni nalunk kb 44e Ft bol. Szoval annyira nem nagy biznisz. es ha fokent zene hallagasra szeretned hasznalni, akkor vannak jobb valasztasok is. Pl.: Sennheiser HD598, ami 59e Ft-ba kerul, de lenyegesen jobb zenei elmenyt fogsz tole kapni, szoval szerintem utald ki es rendelj egy olyat, en is epp ezen vagyok. nekem az a 'szerencsem' hogy epp a lengyeleknel elek, is 49e Ft ez a tipus is.