SH asztalváltás játék közben? asztalválasztás?
Sziasztok!
Shorthanded játék esetén megéri nézegetni hogy milyen az asztalunk, és ha nem túl jó, akkor átülni? Vagy túl gyorsan ülnek ki a halak miután elvesztették a pénzüket, szóval mire sorrakerül az ember már nem is biztos, hogy bent ül az a hal aki a nagy potátlagot csinálta.
Ki hogy csinálja ezt? Vagy egyáltalán nem is érdemes nézni az asztalt, mert túl gyorsan változik a játékosállomány rajtuk?
szerintem a hud megoldja a problémát , én pl azt nézem hogy hud szerint mennyi a vpip és hogy ül e benn hal, ha alacsony vagy már kiült a hal akkor azonnal lépek
és megéri mert nincs értelme 5 másik tag 3 betelő regularral ülni 1 asztalon
akik mind 18/16 ot játszanak
szerintem a hud megoldja a problémát , én pl azt nézem hogy hud szerint mennyi a vpip és hogy ül e benn hal, ha alacsony vagy már kiült a hal akkor azonnal lépek
és megéri mert nincs értelme 5 másik tag 3 betelő regularral ülni 1 asztalon
akik mind 18/16 ot játszanak
Nálam egyébként mindig van készenlétben egy extra asztal is, ahol sit-out vagyok, így rögtön tudok cserélni, ha elment a hal az asztaltól.
www.SPADEIT.com - Your Source For Tableselection A reklám helye.:) Játék közben is érdemes az asztalokat szkennelni.
www.SPADEIT.com - Your Source For Tableselection A reklám helye.:) Játék közben is érdemes az asztalokat szkennelni.
Click here if you use a default PokerTracker 2 Access database.
Click here if you use a PokerTracker 2 PostgreSQL database.
Click here if you use a PokerTracker 3 database.
Click here if you use a HoldemManager database.
Click here if you use a PokerStrategy Elephant database.
Click here if you use a PokerOffice 2 MySQL database.
Én PT2t használok de nem tudom milyen database-el. Azt hol nézhetem meg? Én annak idején nem állítottam be semmit mondhatni "default" databaset használok. Az melyik lenne?
elvileg az access.
És nem vesz ez el túl sok időt, hogy nézegetitek, a halakat, és váltotok? Lehet hogy helyette plusz egy asztalon tudnátok játszani...
Mi számít egyébként halnak? a 45vpip feletti egyén? Mondjuk nyilván meg lehet ítélni, de kíváncsi vagyok, hogy ti mit vesztek alapul hogy ki jó ellenfél, és ki regulár.
Ha szinezitek a halakat, az mainlobbyból is látszik?
És nem vesz ez el túl sok időt, hogy nézegetitek, a halakat, és váltotok? Lehet hogy helyette plusz egy asztalon tudnátok játszani...
Mi számít egyébként halnak? a 45vpip feletti egyén? Mondjuk nyilván meg lehet ítélni, de kíváncsi vagyok, hogy ti mit vesztek alapul hogy ki jó ellenfél, és ki regulár.
Ha szinezitek a halakat, az mainlobbyból is látszik?