Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > SH asztalváltás játék közben? asztalválasztás?

ZoDo
2008. nov. 23. 23:43

SH asztalváltás játék közben? asztalválasztás?

Sziasztok!

Shorthanded játék esetén megéri nézegetni hogy milyen az asztalunk, és ha nem túl jó, akkor átülni? Vagy túl gyorsan ülnek ki a halak miután elvesztették a pénzüket, szóval mire sorrakerül az ember már nem is biztos, hogy bent ül az a hal aki a nagy potátlagot csinálta.

Ki hogy csinálja ezt? Vagy egyáltalán nem is érdemes nézni az asztalt, mert túl gyorsan változik a játékosállomány rajtuk?

darklol
Válasz ZoDo kommentjére
2008. nov. 23. 23:54

szerintem a hud megoldja a problémát , én pl azt nézem hogy hud szerint mennyi a vpip és hogy ül e benn hal, ha alacsony vagy már kiült a hal akkor azonnal lépek

és megéri mert nincs értelme 5 másik tag 3 betelő regularral ülni 1 asztalon
akik mind 18/16 ot játszanak

kanrich_
Válasz darklol kommentjére
2008. nov. 24. 1:51

szerintem a hud megoldja a problémát , én pl azt nézem hogy hud szerint mennyi a vpip és hogy ül e benn hal, ha alacsony vagy már kiült a hal akkor azonnal lépek

és megéri mert nincs értelme 5 másik tag 3 betelő regularral ülni 1 asztalon
akik mind 18/16 ot játszanak

Ugyanezt csinálom én is, ha nincs bent 1 hal sem, azonnal kiülök és keresek másik asztalt. Nálam egyébként mindig van készenlétben egy extra asztal is, ahol sit-out vagyok, így rögtön tudok cserélni, ha elment a hal az asztaltól.

darklol
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. nov. 24. 1:55

Nálam egyébként mindig van készenlétben egy extra asztal is, ahol sit-out vagyok, így rögtön tudok cserélni, ha elment a hal az asztaltól.

zseniális ötlet! ty!

Zoli
Válasz darklol kommentjére
2008. nov. 24. 7:29

www.SPADEIT.com - Your Source For Tableselection A reklám helye.:) Játék közben is érdemes az asztalokat szkennelni.

makkkiraly
Válasz Zoli kommentjére
2008. nov. 24. 8:13

www.SPADEIT.com - Your Source For Tableselection A reklám helye.:) Játék közben is érdemes az asztalokat szkennelni.

Click here if you use a default PokerTracker 2 Access database.
Click here if you use a PokerTracker 2 PostgreSQL database.
Click here if you use a PokerTracker 3 database.
Click here if you use a HoldemManager database.
Click here if you use a PokerStrategy Elephant database.
Click here if you use a PokerOffice 2 MySQL database.

Én PT2t használok de nem tudom milyen database-el. Azt hol nézhetem meg? Én annak idején nem állítottam be semmit mondhatni "default" databaset használok. Az melyik lenne?

bravesoul
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. nov. 24. 8:18

Click here if you use a default PokerTracker 2 Access database.
Click here if you use a PokerTracker 2 PostgreSQL database.
Click here if you use a PokerTracker 3 database.
Click here if you use a HoldemManager database.
Click here if you use a PokerStrategy Elephant database.
Click here if you use a PokerOffice 2 MySQL database.

Én PT2t használok de nem tudom milyen database-el. Azt hol nézhetem meg? Én annak idején nem állítottam be semmit mondhatni "default" databaset használok. Az melyik lenne?

elvileg az access.

makkkiraly
Válasz bravesoul kommentjére
2008. nov. 24. 8:21

elvileg az access.

Köszi! Megpróbálom akkor azzal.

ZoDo
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. nov. 24. 10:25

És nem vesz ez el túl sok időt, hogy nézegetitek, a halakat, és váltotok? Lehet hogy helyette plusz egy asztalon tudnátok játszani...
Mi számít egyébként halnak? a 45vpip feletti egyén? Mondjuk nyilván meg lehet ítélni, de kíváncsi vagyok, hogy ti mit vesztek alapul hogy ki jó ellenfél, és ki regulár.

Ha szinezitek a halakat, az mainlobbyból is látszik?

kanrich_
Válasz ZoDo kommentjére
2008. nov. 24. 10:41

És nem vesz ez el túl sok időt, hogy nézegetitek, a halakat, és váltotok? Lehet hogy helyette plusz egy asztalon tudnátok játszani...
Mi számít egyébként halnak? a 45vpip feletti egyén? Mondjuk nyilván meg lehet ítélni, de kíváncsi vagyok, hogy ti mit vesztek alapul hogy ki jó ellenfél, és ki regulár.

Ha szinezitek a halakat, az mainlobbyból is látszik?

35% VPIP felett nálam már "hal" színe van a HUD-nak. De ha valaki mondjuk mindenki jó TAG az asztalnál, és van még vki mondjuk 38/24-nel bent, akkor szintén kiülök.

Élő ügyfélszolgálat