dren3
Válasz titcar kommentjére
2009. febr. 22. 23:51

van rendes licenced a progihoz? mert nekem kéne egy...

isohunt.

szigma
Válasz dren3 kommentjére
2009. febr. 23. 20:34

Ongame 10 fős turbo SNG 5$- illetve 10$ (illetve a körüli, nem tudom a pontos adatokat) van-e számottevő játékos tudásbeli különbség?

cake
Válasz szigma kommentjére
2009. febr. 23. 20:42

Ongame 10 fős turbo SNG 5$- illetve 10$ (illetve a körüli, nem tudom a pontos adatokat) van-e számottevő játékos tudásbeli különbség?

sztem nincs (nem jatszottam sokat)

SphymaTudes
Válasz szigma kommentjére
2009. febr. 24. 14:56

nem tudasbeli kulonbseg van csak talan nem callolnak le minden szarral hanem kicsit atgondolja

en pont ma ultem vegig 20 percen keresztul 1 sng-t valamire valo lap nelkul
majd jott TT es emeltem 6 vakot erre 1 madar jon velem
smmi flop emelek visszaemel all in mind a ketten nala KJo (a flop meg csak a kozeleben sem jart ) es riveren jott 1 J .... szal talan ilyen idiotak nincsenek $10 sng-n

dren3
Válasz SphymaTudes kommentjére
2009. márc. 10. 16:42

Hosszas vajúdás után végülis a fulltiltre regisztráltam pár napja. És ami miatt e mellett döntöttem, az a vakstruktúra volt.
Mert kipróbáltam előtte a stars sng-jét, de egyszerűen nem boldogultam vele. Többnyire akkor lett problémám, amikor a BB 50-ről 100-ra ugrott. Előtte elvoltam a mondjuk 1300 körüli zsetonommal, ekkor meg hirtelen már nem voltam sehol. Korábban nem is gondoltam arra, hogy a vaktsruktúra ennyire döntő. Szóval lapos struktúrát kerestem, így futottam bele a fulltiltbe.
Addig csak a pokeracademy pro robotjai ellen játszottam, hát mit mondjak, az után meglepő a fulltilt playmoney szekcióban folyó játék stílusa.

Még egy kérdéssel szeretném zavarni a t. társaságot, amit az előttem szóló is pedzegetett: van számottevő különbség a 10$ alatti sng-knél a játék színvonalában? Praktikusabban: Ha mondjuk befizetek 50$-t, kezdhetek 5$-os játékokat játszani, vagy előtte tornázzam fel a bankrollomat 1-2$-osokkal ?
(Nekem heti 1-2x van időm max játszani, úgyhogy ez így eltartana egy ideig...)

technoinside
Válasz dren3 kommentjére
2009. márc. 10. 18:40

Hosszas vajúdás után végülis a fulltiltre regisztráltam pár napja. És ami miatt e mellett döntöttem, az a vakstruktúra volt.
Mert kipróbáltam előtte a stars sng-jét, de egyszerűen nem boldogultam vele. Többnyire akkor lett problémám, amikor a BB 50-ről 100-ra ugrott. Előtte elvoltam a mondjuk 1300 körüli zsetonommal, ekkor meg hirtelen már nem voltam sehol. Korábban nem is gondoltam arra, hogy a vaktsruktúra ennyire döntő. Szóval lapos struktúrát kerestem, így futottam bele a fulltiltbe.
Addig csak a pokeracademy pro robotjai ellen játszottam, hát mit mondjak, az után meglepő a fulltilt playmoney szekcióban folyó játék stílusa.

Még egy kérdéssel szeretném zavarni a t. társaságot, amit az előttem szóló is pedzegetett: van számottevő különbség a 10$ alatti sng-knél a játék színvonalában? Praktikusabban: Ha mondjuk befizetek 50$-t, kezdhetek 5$-os játékokat játszani, vagy előtte tornázzam fel a bankrollomat 1-2$-osokkal ?
(Nekem heti 1-2x van időm max játszani, úgyhogy ez így eltartana egy ideig...)

Bankroll Management! És türelem!
A gyors nyerni akarásból általában br nullázás szokott lenni..

hgt1
Válasz technoinside kommentjére
2009. márc. 10. 19:05

szerintem ha alacsony limiten barmelyik teremben vki nem tud profitot termelni akkor teljesen mind1 hogy melyik teremben jatszik, vele van a hiba (bocs ha vkit megbantottam)

dren3
Válasz hgt1 kommentjére
2009. márc. 10. 19:54

Ez a kérdésemre vonatkozik? Vagy csak ide írtad be?

hgt1
Válasz dren3 kommentjére
2009. márc. 10. 21:08

Ez a kérdésemre vonatkozik? Vagy csak ide írtad be?

csak azert irtam be mert sztem kar ezen stresszelni, nagy kulonbsegek nincsenek, gl

Pug72
Válasz hgt1 kommentjére
2009. márc. 26. 16:34

Ha már itt tartunk, akkor kezdőként melyik a jobb, SNG-ket nyomni, vagy beülni pl. NL10-es asztalokhoz? Ha a második, miért nem az első? NA és fordítva? ;):cool: Szóval érdekelne, miért....esetleg ti hogy kezdtétek, stb. :rolleyes:

Eddig én nyomtam pár freerollt, inkább kevesebb mint több sikerrel (kemény 0,31$ nyeremény 3 freerollból, meg pár nyeretlen még az elején), illetve nemrég játszottam nagyon kis limiten NL Hold'em 0,02/0,04$-os asztaloknál (ez NL4? :) ) - a végén már 2-őn párhuzamosan - és ott 4 óra alatt 0,3$ plusszal szálltam ki, elsőre nekem jó érzés volt. :D De most már NL10-re mennék... Ja, és nem ugráltam az asztalok között, ott ültem végig ugyanannál... Bár tudom, az SSS-t ajánlják kezdeni....nem?

Szóval sok kérdésem lenne.... :D Köszi a válaszokat! :cool:

Élő ügyfélszolgálat