HEX77
Válasz HEX77 kommentjére
2009. nov. 11. 11:10

Kifelejtettem még egyet! Ha bizonytalan vagy, menj le NL25-re és tűzd ki célnak, hogy 10BI-t kell nyerned. Önbizalmat és hitet lehet szerezni, ami nagyon fontos!

uzee101
Válasz HEX77 kommentjére
2009. nov. 11. 14:27

Allin ev nem működik bosson, mert ott a hh-ban nem mutatja a muckolt lapokat. Azért baj ez, mert az allin ev számításánál tudni kell a showdown-ban szereplő játékosok lapjait. Ezt ugye csak akkor fogjuk tudni amikor kikaptál, így minél többet játszol, annál nagyobb lesz a rés a valós és várható érték között.

A statod alapján simán lehetnél nyerő boss NL50-en. Kicsi a minta,ennél jóval nagyobb minuszban is lehetnél egy downswing miatt, ezért nem kell aggódni.
Az én tapasztalatom az, hogy ilyenkor az a legjobb ha alacsony volatilitású lejátszásokat választasz.
Néhány tipp ami szerintem segít ilyenkor:
-3bet range-edet jobban polarizáld, azaz nut range-nek mondjuk AA,KK,AK, bluff range-nek meg K5s, 45s és társait választod. Ne szégyelj 99-QQ-val coldcallozni.
-Oop kevesebbet játsz, ne szégyeld eldobni pl. AJ-t preflop vakokról
-Többet openraise-elj
-Postflop többet dobj ha az ellenfél erőt mutat. Felejtsd el a herocheckcallolgatást. Bőven lesz nl50-en aki majd kifizet.
-Bár kicsit ellentmond a fentieknek, de nl50-en is nagyon megéri squeezelni ip. Nagyon nagy erőt mutat, és egy halom játékos megőrül tőle ha eleinte magas frekvenciával használod. Vakokról is jó fegyver, ha egy preflop sokat raiselő emel, és co/btn-ről csak callolták.

Most hirtelen ennyi jut eszembe ami szerintem jó nl50-en (is), de alapjában véve nem is biztos, hogy nagyon változtatnod kell, legyél picit türelmesebb.

Hexx köszönöm szépen a tippeket, tancsokat. Igyekszem megfogadni őket és alkalmazni a játékomban. Hát bizony a türelem sokszor nem az erősségem :)

Morzdomigron
Válasz uzee101 kommentjére
2010. jan. 1. 18:38

Szintén a véleményetekre vagyok kíváncsi. Tudom 2000 hand az fika, de PokerStove-ba bepötyögtem az induló lapjaimat és az alapján ~23% lenne a VPIP-m, szóval nekem kicsit kevésnek tűnik ez a <20, persze lehet majd kicsit feljebb ugrik nagyobb history-val.
Ami nekem feltűnt, hogy nagyon alacsony a PFR. Harrington papa írta a Cash Game-ben, hogy a párokkal érdemes csak beszállni, és még egy nyitást is csak tartani setben reménykedve. Magas párokkal is korai pozícióból csak beszállni, majd a hátulról nyitóra ráemelni, de ez szerintem FR-re vonatkozik, szóval én magas párokkal SH-en mindenhonnan emelek.
Axs+, A8o+ és SC-kel is csak beszállok, ha olyan a helyzet akkor megnyitom a bankot. AJ+-al emelek még. Szóval lényegében elég passzív a preflop játékom és nem tudom, hogy jó-e ez így. Az agresszív játékot nem tartom jónak, mert ezen a szinten nem hagyják magukat kiblöffölni a játékosok. Ti mit gondoltok erről? (Nemsokára csatolok egy grafikont is)

_Roll_
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. jan. 1. 18:49

Szintén a véleményetekre vagyok kíváncsi. Tudom 2000 hand az fika, de PokerStove-ba bepötyögtem az induló lapjaimat és az alapján ~23% lenne a VPIP-m, szóval nekem kicsit kevésnek tűnik ez a <20, persze lehet majd kicsit feljebb ugrik nagyobb history-val.
Ami nekem feltűnt, hogy nagyon alacsony a PFR. Harrington papa írta a Cash Game-ben, hogy a párokkal érdemes csak beszállni, és még egy nyitást is csak tartani setben reménykedve. Magas párokkal is korai pozícióból csak beszállni, majd a hátulról nyitóra ráemelni, de ez szerintem FR-re vonatkozik, szóval én magas párokkal SH-en mindenhonnan emelek.
Axs+, A8o+ és SC-kel is csak beszállok, ha olyan a helyzet akkor megnyitom a bankot. AJ+-al emelek még. Szóval lényegében elég passzív a preflop játékom és nem tudom, hogy jó-e ez így. Az agresszív játékot nem tartom jónak, mert ezen a szinten nem hagyják magukat kiblöffölni a játékosok. Ti mit gondoltok erről? (Nemsokára csatolok egy grafikont is)

lehet én vagyok vak de nem tudom elolvasni a statokat a képen. kicsi a felbontása.

Banderas79
Válasz _Roll_ kommentjére
2010. jan. 1. 18:55

Én sem tudom nagyítani!

Morzdomigron
Válasz _Roll_ kommentjére
2010. jan. 1. 18:56

lehet én vagyok vak de nem tudom elolvasni a statokat a képen van. kicsi a felbontása.

Klikkelj rá. Annál nagyobbat nem tudom hogy lehet csinálni.

_Roll_
2010. jan. 1. 18:58

Klikkelj rá. Annál nagyobbat nem tudom hogy lehet csinálni.

nem tudom mit rontasz el de ebből nem látni semmit

Pontosabban csak annyit látok h 11$ profit 2k hand alatt. Ez elég jó! De ilyen kis minta alapján úgyse mondanak sokat a statok.

Morzdomigron
2010. jan. 1. 19:01

Így már jó lesz.

Morzdomigron
2010. jan. 2. 14:45

Nos, szóval érdekelne hogy legyek-e agresszívebb vagy sem. Statisztikák fentebb.

Morzdomigron
2010. jan. 31. 22:46

Ha a 2k kevés volt, akkor kérnék véleményt 23k játék statjaihoz.
Még mindig a PRF-t keveslem, de NL2-re lehet elég.

Élő ügyfélszolgálat