Számítógép összerakása
Sziasztok !
Milyen számítógép összerakását javasoljátok ,
Egyszerre 15-20 asztalon játszok és HM2-t használok.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
mennyi a keret? monitor, egér, billentyűzet, hangfal kell-e?
Szia greenline !
monitorok vannak.egér,biillentyüzet kell,asztali számítógépben gondolkodom. 200k-ig jó vagyok.
hangfal is kell.
Hali!
200K-ból már tudsz venni olyan gépet ami kell hozzá. Én a computer imperium-ból választottam, de összetesznek neked ott egyedit is, csak írni kell nekik. Megbízhatóak és árban is nagyon jók sztem. Csak alapszinten ami kell:
- i7-es erős proci 3,6-4 GHz+ (3. v 4. generációs már jó) (4mag, 8szál)
- SSD
- 16 GB Ram (DDR 3 is jó)
- külön hűtés nem szükséges
- VGA: elég a prociba épített Intel
http://www.computerimperium.hu/images/Imperium_BOSS_PC.jpg
Ez több, mint 200, de "butíthatod". Hasonló van nekem is 8GB RAM-mal, HM2-vel + NoteCaddy-vel 12 asztalig nem volt vele semmi gond.
Szia greenline !
monitorok vannak.egér,biillentyüzet kell,asztali számítógépben gondolkodom. 200k-ig jó vagyok.
hangfal is kell.
a póker szoftvereknek nem kell egy erőmű. nekem még a régi gépem is elvitt 10 microgaming asztalt és egy hm2-őt minden gond nélkül (egy ősrégi 8 éves kétmagos intel e8400-as proci volt benne :D)
esetleg szoktál játszani játékokkal? (pl. cod, battlefiled ilyesmik)
mert ha nem akkor 80-100 ezerért is ki lehet hozni simán.
200K nagyon bőven sok. Egy gyors ránézésre az alaplap 15K alatt, az i5 processzorok 50K környékén, a memória 16 GBje 20-30K között, a ház 10K-20K. 240 GB SSD 23K. Ha csak két monitorat akarsz meghajtani és nem futtatsz játékokat, akkor videókártyából sem kell hűde. (ezek mind olyanok amik nagyon el kell hogy vigyenek 20 asztalt. Én 18 asztalon játszottam HUD-al ha jól emlékszem 8GBvel semmi bajom nem votl)
Annyit tanácsolnék, hogy rakasd össze az üzletben akkor a nagyobb kompatibilitási problémákat kivédheted, meg nem biztos hogy a hasraesett sündisznó szerű processzort te akarod betuszkolni a tokba. Nekem az aqua.hu-val jó tapasztlataim vannak, de más is megteszi.
200K nagyon bőven sok. Egy gyors ránézésre az alaplap 15K alatt, az i5 processzorok 50K környékén, a memória 16 GBje 20-30K között, a ház 10K-20K. 240 GB SSD 23K. Ha csak két monitorat akarsz meghajtani és nem futtatsz játékokat, akkor videókártyából sem kell hűde. (ezek mind olyanok amik nagyon el kell hogy vigyenek 20 asztalt. Én 18 asztalon játszottam HUD-al ha jól emlékszem 8GBvel semmi bajom nem votl)
Annyit tanácsolnék, hogy rakasd össze az üzletben akkor a nagyobb kompatibilitási problémákat kivédheted, meg nem biztos hogy a hasraesett sündisznó szerű processzort te akarod betuszkolni a tokba. Nekem az aqua.hu-val jó tapasztlataim vannak, de más is megteszi.
Ezzel nem teljesen ertek egyet, szerintem az igazsag valahol feluton lehet a Te valaszod, es a feletted levo Aenima valasza kozott. Igenis kell a nyers ero foleg a HM2hoz. Ha sok handje van, es notecaddy is jatszik, akkor tutira nem fogja meguszni a 80-100K-s kategoriaval. Probaltam en is hasonlo geppel regebben (E8400 helyett Q6600, 6GB ram),es kb fel-3/4 ora zoom utan (3-4 asztal) mar minimum 5 masodpercig tartott egy popup megnyitasa a hudon.