tarno21 szerintem te már elfáradtál ma,pihenj le kicsit ,mert egyre nagyobb marhaságokat irsz....
Nem mindíg bukom el az ilyen partikat, csak mint az előzőekben írtam általában a döntő szituációkban. Ez pl egy 33$-os versenyen volt 12 főnél úgy hogy a 3. helyen álltam.
Én is szoktam nyerni néha rosszabb mutatással de ez mindíg a verseny korai szakaszában fordul edlő. A végén kb 50-bő jó ha 1-szer tudok mákolni.
Én mindíg úgy indulok neki a versenyeknek, hogy nem akarok mákolni csak engem se mákoljanak le.
Meg lehet kérdezni mennyi BR-bol játszol 33$os versenyeket.
9000$-ból
Ennyiből lehet???
Ha nem haragszotok véletlenül 3 éve bemákoltam a jackpot sit n go-t az expekt pokeren 18.200$-ért!!!
9000$-ból
Ennyiből lehet???
Ha nem haragszotok véletlenül 3 éve bemákoltam a jackpot sit n go-t az expekt pokeren 18.200$-ért!!! 10 fős asztal 5 győzelem egymás után!!!
9000$-ból
Ennyiből lehet???
Ha nem haragszotok véletlenül 3 éve bemákoltam a jackpot sit n go-t az expekt pokeren 18.200$-ért!!! 10 fős asztal 5 győzelem egymás után!!!
A megoldás egyszerű: hanyagold a versenyeket és játssz cg-t. Ott nincs korai meg kései szakasz.
Amúgy meg nézzük a tényeket. Azt mondod, hogy a póker szerinted szerencsejáték. Azt is írtad, hogy már többször próbáltad abbahagyni, de mindig újrakezdted.
Ezek alapján te nem vagy több, mint egy szánalmas szerencsejátékfüggő lúzer.
Ennyi.
szerencsés pali vagy. :D
szerencsés pali vagy. :D
Igen
Volt idő mikor az voltam. 1 jó nap
Azt azért elmondom hogy ott sem a jó játék döntött.
Az utolsó hu-ban a-2 vel vágtam szét az a-k-t.
Ezért mondom hogy fontos a szerencse a pokerben.
Ja és nem volt egyszerű magkapni a pénzt.
Nem voltak túl korrektek!!!
Ott is megpróbáltak átverni küldtek 200$ vigaszdíjat elősször.
2 hét volt mire meggyőztem őket hogy nekem ez jár!!!