Norris80
2020. ápr. 29. 3:04

tagok státusza

Sziasztok!

Tudnátok segíteni, hogy hol lehet azt megnézni, hogy milyen státuszok vannak sorban és mi kell hogy elérjük őket? Esetleg hogy járnak-e valamivel.

Gondolok itt arra hogy mikor lesz valaki idegen, újonc, lelkes újonc, őstag, stb.

Köszönöm. :)

csiga19794
Válasz Norris80 kommentjére
2020. ápr. 29. 6:53

Sziasztok!

Tudnátok segíteni, hogy hol lehet azt megnézni, hogy milyen státuszok vannak sorban és mi kell hogy elérjük őket? Esetleg hogy járnak-e valamivel.

Gondolok itt arra hogy mikor lesz valaki idegen, újonc, lelkes újonc, őstag, stb.

Köszönöm. :)

semmi jelentősége

van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2020. ápr. 29. 17:06

Szerintem olyan rolisan kezdj el gratulálni mindenkinek vagy hányd tele a Napi mák topikot, mint évekig iván41, és akkor hamar túllépsz a "lelkes inas' tituluson, nem mellesleg tele leszel mikronnal, ami mint tudjuk rengeteget ér. :) Esetleg trollkodhatsz is vagy a darts topikban elemezhetsz, bár az olyan szellemi nagyságokhoz, mint Lapos vagy a félnótás dank sajnos mi nem érhetünk fel, hamar alább is hagyott ott a lelkesedésed.

WINAMAXDONK
Válasz Norris80 kommentjére
2020. ápr. 29. 21:52

Beáraztam az inast nem csoda hogy csend Iett a darts topicba

WINAMAXDONK
Válasz van Gerwen kommentjére
2020. ápr. 29. 21:53

Ha nem Ienne hiányos a biIIentyüzetem te is megaptad vna az adagot a muItori megmarásért

Norris80
Válasz van Gerwen kommentjére
2020. ápr. 29. 22:35

Szerintem olyan rolisan kezdj el gratulálni mindenkinek vagy hányd tele a Napi mák topikot, mint évekig iván41, és akkor hamar túllépsz a "lelkes inas' tituluson, nem mellesleg tele leszel mikronnal, ami mint tudjuk rengeteget ér. :) Esetleg trollkodhatsz is vagy a darts topikban elemezhetsz, bár az olyan szellemi nagyságokhoz, mint Lapos vagy a félnótás dank sajnos mi nem érhetünk fel, hamar alább is hagyott ott a lelkesedésed.

1.

Ja, itt nem az a lényeg hogy túl legyek bármilyen státuszon, hanem csak kíváncsi voltam; de ezek szerint akkor nincs semmilyen "leírás" erről.

2.

Elhagytam a pályát mert nem láttam sok értelmét irkálni, mivel olyan reakciók jöttek ami nem egy túlságosan magas szellemi színvonalat tükrözött, erre meg nem vagyok vevő. Többek között rólad is ilyesmit feltételeztem. :)

(Egyébként most vettem csak észre hogy érdemben válaszoltál is valamire, úgy hogy mindjárt írok oda is, csak hanyagoltam az 1. pont miatt.)

Norris80
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2020. ápr. 29. 22:36

Beáraztam az inast nem csoda hogy csend Iett a darts topicba

Igen, veled valóban egy élmény lehet beszélgetni, nem csoda hogy csend lett...

Élő ügyfélszolgálat