BenkiQB
2008. szept. 20. 10:09

Teremkeresés

Új terembe szeretnék depositolni egy nagyobb összeget.

Pár alapvető kritériumot állítottam fel, fontossági sorrendben.
- legyen rakeback (vagy cashback). min. 20-30%-os
- használható legyen hozzá a PT2
- legyen kellő számú NL25 és NL50 SH asztal. min. 8-10 napközben is
- legyen garantáltas MTT-k
- napközben is induljanak 10-20$-os SNG-k
- legyenek amerikaiak és ausztrálok

Jó pont még a 100-200% first deposit bónusz illetve valami finom cash race...

Kérek mindenkit, akinek van valami ötlete a teremre nézve az írja be ide hozzászólásba. Szeretném a segítségeteket kérni a választásban. Van pár ötletem, de nem tudok választani. Pls segítsetek :) Köszönöm!

kkslop
Válasz BenkiQB kommentjére
2008. szept. 20. 11:14

Hello a Full Tilt szerintem neked a való terem.

BenkiQB
Válasz kkslop kommentjére
2008. szept. 20. 11:39

Hello a Full Tilt szerintem neked a való terem.

ott már jártam, nem barátom annyira :) first depo bónuszt is kilőttem már. kisebb teremre gondoltam

Lev729
2008. szept. 20. 11:50

Pár alapvető kritériumot állítottam fel, fontossági sorrendben.
- legyen rakeback (vagy cashback). min. 20-30%-os
- használható legyen hozzá a PT2
- legyen kellő számú NL25 és NL50 SH asztal. min. 8-10 napközben is
- legyen garantáltas MTT-k
- napközben is induljanak 10-20$-os SNG-k
- legyenek amerikaiak és ausztrálok

Nekem a 32Red (Microgaming) jutott eszembe. Ez volt az első termem és nekem nagyon bejött.

- Hivatalosan nincs rakeback, de van egy olyan promóció, hogy a játék közben szerzett pontok után kapsz pénzt, attól függően hány pontot szereztél. Szóval ez majdnem rakeback. Sikerült PT2-vel megnézni a statjaimat és a PT szerint kb.300$ raket termeltem, ebből 160$ jött vissza a pontok után, szóval kb. 50%. (Bár nem tudom, hogy mekkora lehet a különbség a PT és a terem rakeszámítsa között...)

- A handhistory fájlt tudta kezlni a PT2, szóval gondolom akkor nagyon nem lehet baj vele.

- Ha mindkét limit számít, akkor biztosan találsz mindig elég asztalt. Délután 4-5 órától hajnali 1-2-ig vannak szerintem a legtöbben, ahogy figyeltem.

- Vannak garantált díjas versenyek, micro alapon nem sok, de mondjuk 10-20$-tól már több.

- A SnG-ról nem tudok nyilatkozni, mert azokat nem igazán játszottam.

- Fogadnak játékosokat néhány amerikai államból is.

- 100% max. 500$ FD bónusz van, de NL25-ön szerintem nem lehet kijátszani a maximumot (NL50-ön sem vagyok benne biztos...)

Ui: Ha megtetszett, akkor szólj, aztán küldök meghívót :)

ceewyl
2008. szept. 20. 11:52

No IQ, Poker Host, habár az MTT-kben és az SNG-kben nem vagyok biztos, azokat nem szoktam játszani.

BenkiQB
Válasz ceewyl kommentjére
2008. szept. 20. 12:12

köszönöm a javaslatokat. mérlegelek és döntök :)

noiq-n már kilőttem az FD bónuszt, eddigi egyik kedvenc termem volt. poker hostot nem ismerem, megnézem.

microgamingen is jártam már, unibet meg a purple lounge talán amit nézegettem párszor. megnézem ezt a 32red-et, jól hangzik amit írsz.

3. esélyes van jelenleg: fortune poker, 32red és poker host.

zoltanh
2008. szept. 20. 12:16

Ha primara mész akkor szóba jöhet még a Nordicbet. 30% RB-t adnak és van rake race is.
Unibetel elvileg ha sokat játszol (ez havonta kb 10K VIP pont) akkor felajánlalak egy 50%RB-t. (ezt én is csak olvastan valahol, szóval nem 100%-os info ez)

castor11
Válasz zoltanh kommentjére
2008. szept. 20. 14:07

A 32Red megér egy próbát. Én is Lev javaslatára néztem be. NL50-en van asztal, viszont itt NL20 és egy két NL40-es van(szinte csak SH). Nyugodt türelmes játékkal elég jól lehet termelni és az ajánlott akció sem rossz! A Host szerintem akkor éri meg, ha már csak NL50-en játszol, mert csak az számít Rakelt handnek, ahol a rake elérte a 0.25$-t és te is fizettél a potba, míg a 32Reden mindenképp kapsz pontot, amikor fizetsz a potba. Egy hálózat, úgyhogy szerintem NL50-től felfelé éri meg jobban a Host. Jó válogatást :)

Élő ügyfélszolgálat