Köszi a válaszokat mindenkinek!
15-20 asztalt messzinek érzem még, egyelőre 4, később talán 6-8...
Ha mindenképpen fr, akkor mikrotétes zoom poker a Starson. NL2/NL5 még mindig gyenge, NL5-ön valamiért hihetetlen sok idióta van. NL10 viszont elég feszes, de NL25-ön újra beindul az élet. Sajnos feljebb még nem jutottam, de NL50 után csak 6max.
Inkább arról kéne lebeszélni hogy egy döglödő játékformába ássa be magát.
hát én nem vagyok cg játékos de manapság cg-t kezdeni már nem éri meg (főleg nem fullring). Az ipokeren nem kezdenék mert rengeteg nit játékos van már mikrón is, én a hive hálozatot ajánlanám mert az egy ***** nagy halastó.
Játékválasztásnál Ohama v. holdem jön szoba. Holdemezni joval jobban tudnak magas szinten emiatt omahába nagyobb profit érhető el.
A full ring meg elleve alig alig fut magasabb téteken és gondolom úgyis az a cél hogy feljutnni minél feljebb
és mivel más a két asztal méret dinamikája felesleges a FR-ét megszokni, + több oktató anyag sh-hoz, + beraksz egy handet többen elemzik stb stb.
Köszi a választ. Hive-nál csak a terminált találtam, ahol ugye nem lehet használni a HM/PT-t. Vissza-visszatérő téma, hogy dataminer sw nélkül jobb e játszani vagy vele, és megértem, hogy nélküle sok képességet jobban lehet fejleszteni, de mivel a fősodor az, hogy használják, így én már emelett voksoltam. És meg is vettem a HM2-t, szóval terminál kilőve.
hand grabbert lehet venni kb. 40$-ért amit szerintem kamatostul vissza lehet nyerni
Nem inkább 50€/év?
valaki tud valamit a pokerstsr.fr röl miért nem megy 2 napja....vagyis azt tudom sejtem ado és vám szarsag miatt van aki jatszik ott?? mitud tenni ??