Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Teremválasztás kezdőnek micro full ring cash game-hez

JohnLenin
Válasz svajcifiu kommentjére
2015. márc. 29. 19:53

Köszi a válaszokat mindenkinek!

15-20 asztalt messzinek érzem még, egyelőre 4, később talán 6-8...

JohnLenin
Válasz BMalloy62 kommentjére
2015. márc. 29. 19:58

Ha mindenképpen fr, akkor mikrotétes zoom poker a Starson. NL2/NL5 még mindig gyenge, NL5-ön valamiért hihetetlen sok idióta van. NL10 viszont elég feszes, de NL25-ön újra beindul az élet. Sajnos feljebb még nem jutottam, de NL50 után csak 6max.

Zoom-tól idegenkedem, a folyamatosan változó ellenfelek miatt. Az rendben van, hogy bankroll építésre jó, de attól tartok, hogy a kis minimális pókeres tudásom soha nem fog fejlődni, ha ezt játszok. Arra gondolok, hogy egy ellenfelet kiismerni, jegyzetelni, stat-jait nézegetni és ezeket "profitra váltani".

JohnLenin
Válasz Wildcatfish kommentjére
2015. márc. 29. 20:06

Inkább arról kéne lebeszélni hogy egy döglödő játékformába ássa be magát.

Ahogy Bmalloy is jelezte, légyszi fejts ki bővebben! Tényleg érdekel.
Erősen gondolkozok a kapott válaszok alapján, hogy 6max-ra váltok. Úgy látom, hogy oktató anyagokat kb 10x annyit lehet találni hozzá. Jól gondolom, hogy a termekben is lényegesen több 6max asztal van mint fullring?

Sng-re nem akarok váltani, mert a flop utáni játékom katasztrófa, fejleszteni akarom, és az sng döntések többsége prelop történik.

MTT meg akkora swingekkel jár, hogy micro-n nem kezdek el abból roll-t építeni.

JohnLenin
Válasz Masters800 kommentjére
2015. márc. 29. 20:16

hát én nem vagyok cg játékos de manapság cg-t kezdeni már nem éri meg (főleg nem fullring). Az ipokeren nem kezdenék mert rengeteg nit játékos van már mikrón is, én a hive hálozatot ajánlanám mert az egy ***** nagy halastó.

Köszi a választ. Hive-nál csak a terminált találtam, ahol ugye nem lehet használni a HM/PT-t. Vissza-visszatérő téma, hogy dataminer sw nélkül jobb e játszani vagy vele, és megértem, hogy nélküle sok képességet jobban lehet fejleszteni, de mivel a fősodor az, hogy használják, így én már emelett voksoltam. És meg is vettem a HM2-t, szóval terminál kilőve.

Wildcatfish
Válasz JohnLenin kommentjére
2015. márc. 29. 21:03

Játékválasztásnál Ohama v. holdem jön szoba. Holdemezni joval jobban tudnak magas szinten emiatt omahába nagyobb profit érhető el.

A full ring meg elleve alig alig fut magasabb téteken és gondolom úgyis az a cél hogy feljutnni minél feljebb
és mivel más a két asztal méret dinamikája felesleges a FR-ét megszokni, + több oktató anyag sh-hoz, + beraksz egy handet többen elemzik stb stb.

Masters800
2015. márc. 30. 13:10

Köszi a választ. Hive-nál csak a terminált találtam, ahol ugye nem lehet használni a HM/PT-t. Vissza-visszatérő téma, hogy dataminer sw nélkül jobb e játszani vagy vele, és megértem, hogy nélküle sok képességet jobban lehet fejleszteni, de mivel a fősodor az, hogy használják, így én már emelett voksoltam. És meg is vettem a HM2-t, szóval terminál kilőve.

hand grabbert lehet venni kb. 40$-ért amit szerintem kamatostul vissza lehet nyerni

BT86
Válasz Masters800 kommentjére
2015. márc. 30. 13:13

hand grabbert lehet venni kb. 40$-ért amit szerintem kamatostul vissza lehet nyerni

Nem inkább 50€/év?

Masters800
Válasz BT86 kommentjére
2015. márc. 30. 13:16

Nem inkább 50€/év?

mint írtam hogy kb. de amekkora fishek vannak ott bőven megéri az árát

Pokermaki84
2015. ápr. 2. 18:07

valaki tud valamit a pokerstsr.fr röl miért nem megy 2 napja....vagyis azt tudom sejtem ado és vám szarsag miatt van aki jatszik ott?? mitud tenni ??

Élő ügyfélszolgálat