KZ
2008. aug. 2. 18:24

teremváltás

sziasztok srácok jelenleg NL200 on játszok a pokerhoston, csak ezzel a sok svéddel meg skandinávval elég kemény lett a mezőny. :) tud valaki olyan termet a pokerhost 50%-os rakeback-jével vetekszik de gyengébb a mezőny????

----előre is köszi mindenkinek-----

want2push
Válasz KZ kommentjére
2008. aug. 3. 15:52

A PokerHost-on tudomásom szerint contributed módszer szerint adják a rakeback-et. Namármost a Full Tilt Poker és a Cake Poker termében dealt rakeback van, ami nagyjából megfelel 50-60% közötti contributed rakeback-nek egy átlagos TAG játékos esetében. Azt viszont nem tudom, hogy mi van a first depo időszakában a Host-on. Ilyenkor több is kijön a rakeback-kel és bónusszal együtt mint 50% visszatérítés? Persze a first depo idején a másik két terem esetében is igaz ez.

Másik lehetőségként meg fölmerül például a NoiQ is, ahol a first depos időszakban a gyorsított VIP szintlépéssel, a Loyalty bónusszal, meg egy előkelő rake race helyezéssel szintén elérhető a kb. 60%-os contributed rake back, de akár több is. Utóbbit persze nagyban befolyásolja, hogy ki mennyit játszik, illetve hogyan szerepel a rake race-n.

A három általam ajánlott terem közül, ha a játékoserősséget nézem, akkor sztem a következő sorrend:
1. Cake Poker (leggyengébb mezőny)
2. NoiQ Poker
3. Full Tilt Poker (legerősebb mezőny)

ceewyl
Válasz KZ kommentjére
2008. aug. 3. 18:12

Végképp lemondtál a PH-ról?
NL200-on nincs olyan sok őrült skandináv szerintem, mint lejjebb, mondhatni elég tight a mezőny.

Caken igaz csak 33% a RB (FD idején több, de az max. 1 hét, gyorsan kijön a bonusz), de csak ajánlani tudom, különösen éjszaka nagyon gyenge a mezőny.

R1per2
Válasz want2push kommentjére
2008. aug. 3. 18:20

A PokerHost-on tudomásom szerint contributed módszer szerint adják a rakeback-et. Namármost a Full Tilt Poker és a Cake Poker termében dealt rakeback van, ami nagyjából megfelel 50-60% közötti contributed rakeback-nek egy átlagos TAG játékos esetében.

Full ringen és sh-n egyaránt?
Kinek éri meg jobban a cont rakeback a dealtnél akkor?

ceewyl
Válasz R1per2 kommentjére
2008. aug. 3. 18:31

Full ringen és sh-n egyaránt?
Kinek éri meg jobban a cont rakeback a dealtnél akkor?

Igen.
A LAG játékosoknak mindenféleképpen jobb a cont. rb.

KZ
Válasz ceewyl kommentjére
2008. aug. 3. 23:48

hát jah néha elég nagy sziklakert gyűlik össze a Pokerhoston tele van jó TAG és LAG játékosokkal....Nem könnyű tőlük nyerni:!

Feriboyslimshady
Válasz KZ kommentjére
2010. márc. 2. 11:41

Szevasztok!

Teremváltáson gondolkozom ezért bedobom a mikróba és felmelegítem ezt a topikot :D
A pokerstarson játszom jelenleg, az esetek 99%-ban NL holdem 6-max CG-t és ezért gondolkozom a váltáson ugyanis jó lenne valami rakeback. A rollom majd 1200 dollár és épp most próbálkozok az nl25-el egyenlőre atomnit játékkal (vpip:12.47, pfr: 9.45 :D)
A fő kritériumok, hogy legyen rb, min 6 asztal menjen gond nélkül és délutántól (kb 3-4 órától) éjjel 1-2 óráig legyenek tűrhető asztalok.
Na szóval mi legyen? Eurós vagy dolláros terem, 5-max vagy 6-max? Az egész rollt vigyem vagy csak egy részét? Full tilt, Heaven, Cake vagy egy másik terem?
Tippek ötletek jöhetnek!

Üdv: Feriboy

Feriboyslimshady
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2010. márc. 2. 17:48

Senki?

cake
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2010. márc. 2. 17:51

Szevasztok!

Teremváltáson gondolkozom ezért bedobom a mikróba és felmelegítem ezt a topikot :D
A pokerstarson játszom jelenleg, az esetek 99%-ban NL holdem 6-max CG-t és ezért gondolkozom a váltáson ugyanis jó lenne valami rakeback. A rollom majd 1200 dollár és épp most próbálkozok az nl25-el egyenlőre atomnit játékkal (vpip:12.47, pfr: 9.45 :D)
A fő kritériumok, hogy legyen rb, min 6 asztal menjen gond nélkül és délutántól (kb 3-4 órától) éjjel 1-2 óráig legyenek tűrhető asztalok.
Na szóval mi legyen? Eurós vagy dolláros terem, 5-max vagy 6-max? Az egész rollt vigyem vagy csak egy részét? Full tilt, Heaven, Cake vagy egy másik terem?
Tippek ötletek jöhetnek!

Üdv: Feriboy

Everest-et választanám.

Feriboyslimshady
Válasz cake kommentjére
2010. márc. 2. 18:14

Everest-et választanám.

Everesttel az a baj, hogy ott is ilyen vip klubbos bohóckodás van nem sima rakeback. Vmi olyan kéne hogy az rb-t tényleg pénzbe meg is kapjam a számlámra.

Élő ügyfélszolgálat