Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Tilt :D kinek mekkora volt a legnagyobb bukója? :)

koviii
Válasz jak1 kommentjére
2014. okt. 17. 12:50

Most nyár elején szenzációs ötletnek tűnt hajnal 3 kor elkezdeni bwin rulettezni haverral, hulla részegen, de persze szigorúan csak fejenként 10-10 ezer Forinttal. Haver annyira izgult, hogy elaludt, én meg buktam 500 ezret, amit zseniális érzékkel, gondoltam, vissza nyerem plo600-on. Még 2k bukó. Örömteli volt a reggel...

A 10K bukó helyett lett majd 1 milla? Ha lúd legyen kövér...

trixilw
Válasz TiffanyMills5925 kommentjére
2014. okt. 17. 13:35

az enyém 10 centinél nagyobb. Kicsi is a kocsim.

Bumbanas
2014. okt. 17. 14:06

Én egyszer egy sessionban visszabuktam az addig, évek alatt összenyert pénzemet NL5k-n.

Aztán szerencsére felébredtem, felkeltem és megreggeliztem. :)

naggeri
2014. okt. 17. 14:50

októberem eddig bruttálfos, graphot majd a végén, de -15k, és szintlépés vissza jelenleg :(

TiffanyMills5925
2014. okt. 17. 14:57

egész ****a kis sztorik vannak itt, már is jobb érzettel szarom le a tegnapi bukót :) naggeri majdcsak kilábalsz belőle.. ezek a tiltes sztorik annyira viccesek így olvasva, egyiken másikon rendesen benyerítettem :D

nemértekhozzáde...
2014. okt. 17. 15:31

Jó ki topick, benne is van a könyvelzőmbe mostantól haha :D
Úgy3 ével ezelőtt mikor még csak 3műszakos állás mellőt toltam hobby szinten csóróként, ugyanis amit kerestem forintot a sok-sok éjszakázással annak 80-hanem a 90%a álltalában a PokerStarson találta végleges helyét .
Tudni kell , hogy szerettem az elbukott MTT/SNG-n $-kat gyorsan visszanyerni ..nocomment
Nézegettem a téteket és találtam egy tetsző nevet (valami "haratai" kínai maki) 3/6$ Cap.Az egyik nap kifosztottam nem játszott aznap ellenem semmit ,semmilyen téten. 2,2K nyertem tőle. Másnap már játszott ellenem :) Visszakellet adnom a PokerStars szerint míg le nem nulláztam a rollom kb 2,5K$ .Ilyen partikat buktam h mindig elől voltam preflop all-in hegyekre emlékszem AA vs KK , KQ vs KJ,

Élő ügyfélszolgálat