Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Tudtok olyan játékosról aki a 2012-2013 után kezdett el játszani és ma már ebből él?

lussef
2014. febr. 25. 16:39

Tudtok olyan játékosról aki a 2012-2013 után kezdett el játszani és ma már ebből él?

Lényegében arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan játékos aki a mezőny megerősödése után volt képes feltornáznia magát olyan szintre, hogy ma ebből él (esetleg már a high stakes asztalokon nyomja (nem feltétlen magyar játékosokra gondolok)).
Régebben rengeteg cikk jött ki új tehetségekről, most egyesem. Magyar portálokon sem találtam egyetlen egy játékost sem akik ne több éve (5-6-7) űznének a pókert.
Illetve rengeteg játékos van akik több év játék után vissza lépkedtek kisebb tétekre pedig az olvasottak alapján nem kis tudás van a birtokukban. "Merre gurul a medve?"

titcar
Válasz lussef kommentjére
2014. febr. 25. 16:48

hát aki 2013 után annak még sok ideje nem volt a hosszútávig :D

BelaKecske
2014. febr. 25. 16:51

Cash game-es van itt az akadémián is pár, de abból nyilván nincs sok, de hu sng-sek pl, meg mtt-sek akadnak azért, akik nem rég kezdték, legalábbis azt a játékot, amiből most élnek. Lehet azért alkotni, csak nehezebb:)

TheHUNuT9s
2014. febr. 25. 17:03

remélem volt, mert ma indult el egy projekt kézerősségtől kezdve, 2év múlva válaszolok csak lécci emlékeztess :D
Én biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog mondjuk ez evidens máskülönben nem vágtam volna bele.

Volt itt valami blog, hogy fogadni akart hogy felkészít egy játékost teljesen a 0.ról x időn belűl és annyit keres, hogy megél belőle..Gondololom a fogadásból nem lett semmi mert eléggé lekövethetetlen.De talán őt érdemes lenne megkérdezni hátha belevágott.

TheHUNuT9s
2014. febr. 25. 17:14

2év sok addig ne várj inkább szólok ha megvan egy olyan 3hónapos periódus amikor minimálbér+/hó megvan.

Élő ügyfélszolgálat