Bajkevero
2007. szept. 5. 10:48

Vakok vedelme

Legnagyobb bajom a vakokkal vannak. Legtobbszor valami szemetet osztanak, de mar van penzem a potba, igy egy kicsit pot-fuggo leszek.
Kis vak eseten, ha mindenki csak limpel vagy dob, nagy a kisertes, hogy akar egy 7,2 offsuittal is megnezze a flopot az ember, mert hat csak 5cent, es hatha most jon a varazsflop egy full-lal. Legtobbszor persze nem jon, sot abszolult semmi es en vagyok az elso beszelo. Akar fold-olhatnak is egybol... Vagy ha bejon valami 2 par, drill es emelek, akkor mindenki menekul. Ha meg megadja valaki, akkor sokszor nala valami meg jobb van: nagyobb 2 par, nagyobb drill, eros flush/sor draw.
Nagy vaknal ugyanez a helyzet, ha valaki (foleg button-rol vagy SB-rol) egy min-raise-vel nyit. Hiaba van nalam 8,2 offsuit, amivel normalis esetben sohasem limpelnek, de hat mar 10centem bent van, legyen 20 cent. Kidobott penz.

Nektek mi a velemenyetek?

tuccika
Válasz Bajkevero kommentjére
2007. szept. 5. 11:07

Olvasd el!

Üdv!
Elég sokat olvasok a neten és a kérdésedre elég kimerítő választ találhatsz pld.: a Paradisepoker honlapján a pókeriskolában, ahol egy korábbi InsideEdge pókerszakértő Andrew NS Glazer válaszolja meg a kérdést "Hogyan játszon, ha ön a blind" cím alatt.
Ezt nem reklámnak, csak segítségnek szántam, remélem nem követtem el semmi törvénytelent!

Élő ügyfélszolgálat