Nem gondoltam volna, hogy ennyi hsz jön, kösz szépen mindenkinek, hasznosakat írtatok.
Limit €1/2 a terv egyelőre, ha tetszik a dolog és jó action van, akkor majd talán legközelebb magasabban.
Eléggé tetszik, hogy netellerrel is lehetne rebuyolgatni, majd rájuk írok, hogy ez mindegyiknél így van-e, és mennyi a fee.
Mondjuk azt annyira nem értem, hogy miért jó, ha van nagyobb rendezvénysorozat éppen Bécsben?! Mint pl. Vienna poker festival okt. 9-től 24-ig. Gondolom ezek inkább jobb játékosokat vonzanak, és kevésbé a fisheket, szóval magasabb színvonalat feltételezek ilyenkor.
dfecco23: kösz, beszéltem is rockett-el, ellátott hasznos tippekkel.
Limit €1/2 a terv egyelőre, ha tetszik a dolog és jó action van, akkor majd talán legközelebb magasabban.
Montesinoban ha benn a pénztárnál veszel le pénzt, akkor 5% a fee ha jól emlékszem...
Limit holdem 1/2 sosem volt még, ritkán szokott lenni 3/6 Limit holdem, öregurakkal :)
Ha itt fix limit holdemre gondoltál akkor azt tudnám tanácsolni hogy ne tedd. Számolj utánna hogy egy kiemelkedő BB/100-zal is milyen gyengus órabéred lesz. Még rengeteg grinddal se fogod visszanyerni az utazás és szállás költségeit.