bravesoul
Válasz BaLa kommentjére
2008. aug. 12. 0:35

Nem akarok senkit a privát véleménnyel befolyásolni,de aki Stoxra fizet be, DC helyett ,az magára vessen.
Stoxon kb. van 5 jó Ed Miller videó és köszönöm. Minőség meg borzalmas...
Cardrunners-t még sajnos nem probáltam bár a Townsend videókat meglesném.

bravesoul
Válasz ceewyl kommentjére
2008. aug. 12. 0:36

Full Tilt storeban is lehet venni előfizetést, valószínű én is veszek majd egy havit szeptemberben.

Az Cardrunners ;)

WaterMaker
Válasz bravesoul kommentjére
2008. aug. 12. 12:08

Olyan oldal nincs véletlenül ahonnan hand historykat lehet letölteni? (Mondjuk olyan xml formában amiket az popops universal replayer le tud játszani :) )

ceewyl
Válasz bravesoul kommentjére
2008. aug. 12. 12:33

Az Cardrunners ;)

Valóban, ezt benéztem. :)
Akkor marad a kp-s megoldás.

DMANX
Válasz ceewyl kommentjére
2008. aug. 12. 12:43
zsjozsef
Válasz DMANX kommentjére
2008. szept. 21. 17:13

Hi!

Úgy emlékszem, volt egy mikrolimites Cake videó. Jól emlékszem?

Zoleee
Válasz zsjozsef kommentjére
2008. szept. 21. 17:44

Jelenleg ezek a Cakes videók érhetők el az Akadémia szerveréről. Persze előfordulhatott, hogy egy-egy régebbi videó nem került fel.

Ha valakinek véletlenül nem került fel régi videója és szeretné, hogy felkerüljön, nyugodtan töltse fel.

zend
Válasz Zoleee kommentjére
2008. szept. 21. 19:21

Érdekes de a videó aloldalról én egyáltalán nem tudok letölteni semmit.

ooooobi
Válasz zend kommentjére
2008. szept. 21. 20:07

pedig megy az, mar le szedtem jo parat ami erdekel, csak ido nem volt ra h megnezzem
egyedul annyi lenne a jo h aki ezutan tolt fel az ne mar ilyen 2843xxx.avi neven toltse, hanem mar a nevebol is kideruljon h milyen limit, melyik terem, ki csinalta

zend
Válasz ooooobi kommentjére
2008. szept. 21. 21:30

pedig megy az, mar le szedtem jo parat ami erdekel, csak ido nem volt ra h megnezzem
egyedul annyi lenne a jo h aki ezutan tolt fel az ne mar ilyen 2843xxx.avi neven toltse, hanem mar a nevebol is kideruljon h milyen limit, melyik terem, ki csinalta

Ja,havernak is megy de én valahogy diszkvalifikálva vagyok a rendszerben.:)

Élő ügyfélszolgálat