Nem akarok senkit a privát véleménnyel befolyásolni,de aki Stoxra fizet be, DC helyett ,az magára vessen.
Stoxon kb. van 5 jó Ed Miller videó és köszönöm. Minőség meg borzalmas...
Cardrunners-t még sajnos nem probáltam bár a Townsend videókat meglesném.
Full Tilt storeban is lehet venni előfizetést, valószínű én is veszek majd egy havit szeptemberben.
Olyan oldal nincs véletlenül ahonnan hand historykat lehet letölteni? (Mondjuk olyan xml formában amiket az popops universal replayer le tud játszani :) )
Az Cardrunners ;)
Pokertube.com ? A Video Community for Pokerplayers
The Poker Channel - csak IExplorer-el müxik
Hi!
Úgy emlékszem, volt egy mikrolimites Cake videó. Jól emlékszem?
Jelenleg ezek a Cakes videók érhetők el az Akadémia szerveréről. Persze előfordulhatott, hogy egy-egy régebbi videó nem került fel.
Ha valakinek véletlenül nem került fel régi videója és szeretné, hogy felkerüljön, nyugodtan töltse fel.
Érdekes de a videó aloldalról én egyáltalán nem tudok letölteni semmit.
pedig megy az, mar le szedtem jo parat ami erdekel, csak ido nem volt ra h megnezzem
egyedul annyi lenne a jo h aki ezutan tolt fel az ne mar ilyen 2843xxx.avi neven toltse, hanem mar a nevebol is kideruljon h milyen limit, melyik terem, ki csinalta
pedig megy az, mar le szedtem jo parat ami erdekel, csak ido nem volt ra h megnezzem
egyedul annyi lenne a jo h aki ezutan tolt fel az ne mar ilyen 2843xxx.avi neven toltse, hanem mar a nevebol is kideruljon h milyen limit, melyik terem, ki csinalta