illese
2008. febr. 11. 10:33

WinCE pókerkliens

Hátha nem akkora hülyeség mint hangzik. Tud valaki olyan pókersite-ot aminek van WinCE telefonos kliense? A cégünknél olyan erőmű telefonok vannak, ami két éve még PCnek is sok lett volna, a kiejlzőn egy asztal simán elmenne. Nincs olyan site aki támogatná?
Marha sok unalmas meeting van, legalább keresnék....

kanrich_
Válasz illese kommentjére
2008. febr. 11. 11:45

Hátha nem akkora hülyeség mint hangzik. Tud valaki olyan pókersite-ot aminek van WinCE telefonos kliense? A cégünknél olyan erőmű telefonok vannak, ami két éve még PCnek is sok lett volna, a kiejlzőn egy asztal simán elmenne. Nincs olyan site aki támogatná?

Nahát, ez érdekes, de még ilyenről én nem hallottam!

makkkiraly
Válasz illese kommentjére
2008. febr. 11. 13:30

Egyik haverom a bwin-en szokott játszani a telefonjáról. Csak egy asztalhoz tudsz beülni. Viszont így könnyebben kiismerheted az ellenfeleid :)

illese
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. febr. 11. 13:43

Gondolom az explorer klienst használja. Megnézem.

herrbert74
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. febr. 11. 13:44

Angliában már egy ideje működik a dolog. Állítólag annyi a fish, hogy megvádolták a szolgáltatót, hogy majmokat bérelt fel prop playernek. :)

peterpanic
Válasz herrbert74 kommentjére
2008. febr. 11. 14:14

Angliában már egy ideje működik a dolog. Állítólag annyi a fish, hogy megvádolták a szolgáltatót, hogy majmokat bérelt fel prop playernek. :)

te is megvetted az ehavi poker playert?:)

herrbert74
Válasz peterpanic kommentjére
2008. febr. 11. 15:09

Megfogtál. Van magyar kiadás is?

peterpanic
2008. febr. 11. 15:12

Megfogtál. Van magyar kiadás is?

nem, dehogyis:) csak enis lattam es vettem, hat sokat nem tanultam belole, bar a sharkscope-os grafikonok tanulsagosak:)...
ez a mondat pedig mintha egy az egyben igy lett volna az eloszoban nem?:)

herrbert74
Válasz peterpanic kommentjére
2008. febr. 11. 15:24

Igen, pontosan. Lehet venni Magyarországon is? Egy okkal több, hogy hazajöjjek . :) Vagy csak kint jártál?
Nekem majd körül kell néznem, itthon milyen újságok vannak.

peterpanic
2008. febr. 11. 18:33

lehet lehet, inmedio-ban az international press reszlegen, teljesen veletlenul szurtam amugy ki:)...

Élő ügyfélszolgálat