Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > WPT Cannes (05.30-06.05)

iKeksz
2016. máj. 16. 18:58

WPT Cannes (05.30-06.05)

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy vannak-e emberek itt az akadémiáról, akik gondolkodnak az induláson. Engem érdekelne a dolog és Marcow kollégát is. Én személy szerint 1 szatot vállalnék a main eventre, ha nem sül a 400 euros side eventen indulnék. Aki már járt ezen a versenyen kérem ossza meg a tapasztalatait, milyen a mezőny, mekkora, milyen az egész.

Link a schedule-ról http://wptmedia.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2016/04/WPTN-Cannes-Tournament-Schedule-V2.pdf

Köszi az infot! :)

Marcow
Válasz iKeksz kommentjére
2016. máj. 16. 20:59

Bátorság emberek!

van Gerwen
Válasz Marcow kommentjére
2016. máj. 16. 21:02

Én bátor vagyok, itt az embered! Szívesen csatlakozom, ha befizetsz a versenyekre, állod az útiköltséget, szállást, czigánypecseményet, nem kis mértékű alkoholfogyasztásomat, és nem zavar, ha játék közben is iszom.

Marcow
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. máj. 16. 22:12

Én bátor vagyok, itt az embered! Szívesen csatlakozom, ha befizetsz a versenyekre, állod az útiköltséget, szállást, czigánypecseményet, nem kis mértékű alkoholfogyasztásomat, és nem zavar, ha játék közben is iszom.

Akkor te maradsz a valagadon! Szted milyen BR kell az én szomjamank?! Stoppal megyünk pont ezért! Menekültszállón vegyülünk, azát irány az öltönyös ****iskodás!

Élő ügyfélszolgálat