dfecco23
Válasz Szszilard kommentjére
2010. júl. 4. 15:06

Iteo az rendesen blogolgat csak sajna a képeket mellőzi.Luigi karkötő után megigérte,hogy hamarosan jelentkezik ez volt kb tizenvalahány napja Ricsi ennél is régebről.Bélabácsi meg kb 20napja nem hallat magáról.
Sajnálom,hogy nem írnak és nem osszák meg élményeiket.

Iteo az előző hsz-em után 7 perccel töltötte fel a legújabb blogját. Feltehetőleg Luigi is nem sokára ír. Béla&Ricsi pedig sokkal több versenyen indul a többieknél, elképzelhető, hogy az ő szabadidejüket a pihenés és a holiday tölti ki. Hisz WSOP-n vagy. Ráérsz utána is "kockulni".

Littlemage
Válasz danfiu kommentjére
2010. júl. 6. 0:12

Meglehet irni egy igenyesen vezetett blogot 30-50 min alatt siman. De mi "szurkolok" nem varhatjuk el, hogy ok blogozzanak, ok dontik el. De igazad van , Zoleee es Zehy kituno munkat vegeznek odakint.

En a 2. bejegyzesemnel kb csak a kepek feltoltesevel több mint 2 orat csesztem el, Kormi is biztos, hogy egyet. Szóval ovatosan a szamokkal :D :D de majd igyekszunk ;)

zend
Válasz Littlemage kommentjére
2010. júl. 6. 0:24

En a 2. bejegyzesemnel kb csak a kepek feltoltesevel több mint 2 orat csesztem el, Kormi is biztos, hogy egyet. Szóval ovatosan a szamokkal :D :D de majd igyekszunk ;)

Ha ilyen időigényes a képfeltöltés a szerverre akkor nem lenne egyszerűbb valami külső tárra tenni,pl. imagevenue,imagebam,képfeltöltés vagy bármi egyéb?

Littlemage
Válasz zend kommentjére
2010. júl. 6. 1:12

picasaval is bajlodtam, de az is tiltre tett rendesen. aztan lekicsinyitettem a kepeket, s ugy mar nagyjabol felmaszik az akademiara.

Zehy
2010. júl. 6. 1:15

picasaval is bajlodtam, de az is tiltre tett rendesen.

Ezek után csodálkozom, h egy pokersite-ra tudsz regelni... :P

spirited
2010. júl. 6. 3:23

Képszerkesztéshez javaslom az irfanviewt, nagyon egyszerű progi és gyorsan át lehet méretezni a képeket, akár kötegelten is (batch). Ezután feltölteni már csak 10-15 perc.

Azért egy normális blogbejegyzés megírása nálam legalább 1.5-2 óra. Az alapfelvetés viszont jogos, de idekinn annyira sűrű a program és értékes az idő, hogy nem egyszerű minőségi bejegyzést írni. Pl. a legutóbbi bejegyzésemet már 3-4 nappal korábban meg akartam írni, de nem jutott rá idő. Mindenesetre igyekszem majd :) Holnap játszom a main eventen, remélhetőleg jó sokáig benn leszek, hogy legyen miről írni. :)

cake
Válasz spirited kommentjére
2010. júl. 6. 3:28

azert ha lehet ne rontsatok a kepminosegen

Szszilard
Válasz spirited kommentjére
2010. júl. 6. 12:39

Képszerkesztéshez javaslom az irfanviewt, nagyon egyszerű progi és gyorsan át lehet méretezni a képeket, akár kötegelten is (batch). Ezután feltölteni már csak 10-15 perc.

Azért egy normális blogbejegyzés megírása nálam legalább 1.5-2 óra. Az alapfelvetés viszont jogos, de idekinn annyira sűrű a program és értékes az idő, hogy nem egyszerű minőségi bejegyzést írni. Pl. a legutóbbi bejegyzésemet már 3-4 nappal korábban meg akartam írni, de nem jutott rá idő. Mindenesetre igyekszem majd :) Holnap játszom a main eventen, remélhetőleg jó sokáig benn leszek, hogy legyen miről írni. :)

Nagyon sok sikert hozzá drukkolni fogok:Td:

reirreT
2010. júl. 8. 0:51

Csak beröffent ez a topik is? :)
Amúgy én is szivesen olvasom az érdekes élménybeszámolókat, még sosem voltam sem az USA-ban, sem élő pókerversenyen, de hogy döngessem érte az ajtót, hogy na mi lesz már... Nem igazán tudnám elképzelni.

cake
2010. júl. 8. 2:00

Nagyon sok sikert hozzá drukkolni fogok:Td:

elfelejtettél drukkolni?
többiek hajrá...

Élő ügyfélszolgálat