Iteo az rendesen blogolgat csak sajna a képeket mellőzi.Luigi karkötő után megigérte,hogy hamarosan jelentkezik ez volt kb tizenvalahány napja Ricsi ennél is régebről.Bélabácsi meg kb 20napja nem hallat magáról.
Sajnálom,hogy nem írnak és nem osszák meg élményeiket.
Meglehet irni egy igenyesen vezetett blogot 30-50 min alatt siman. De mi "szurkolok" nem varhatjuk el, hogy ok blogozzanak, ok dontik el. De igazad van , Zoleee es Zehy kituno munkat vegeznek odakint.
En a 2. bejegyzesemnel kb csak a kepek feltoltesevel több mint 2 orat csesztem el, Kormi is biztos, hogy egyet. Szóval ovatosan a szamokkal :D :D de majd igyekszunk ;)
picasaval is bajlodtam, de az is tiltre tett rendesen. aztan lekicsinyitettem a kepeket, s ugy mar nagyjabol felmaszik az akademiara.
picasaval is bajlodtam, de az is tiltre tett rendesen.
En a 2. bejegyzesemnel kb csak a kepek feltoltesevel több mint 2 orat csesztem el, Kormi is biztos, hogy egyet. Szóval ovatosan a szamokkal :D :D de majd igyekszunk ;)
azert ha lehet ne rontsatok a kepminosegen
Képszerkesztéshez javaslom az irfanviewt, nagyon egyszerű progi és gyorsan át lehet méretezni a képeket, akár kötegelten is (batch). Ezután feltölteni már csak 10-15 perc.
Azért egy normális blogbejegyzés megírása nálam legalább 1.5-2 óra. Az alapfelvetés viszont jogos, de idekinn annyira sűrű a program és értékes az idő, hogy nem egyszerű minőségi bejegyzést írni. Pl. a legutóbbi bejegyzésemet már 3-4 nappal korábban meg akartam írni, de nem jutott rá idő. Mindenesetre igyekszem majd :) Holnap játszom a main eventen, remélhetőleg jó sokáig benn leszek, hogy legyen miről írni. :)
Csak beröffent ez a topik is? :)
Amúgy én is szivesen olvasom az érdekes élménybeszámolókat, még sosem voltam sem az USA-ban, sem élő pókerversenyen, de hogy döngessem érte az ajtót, hogy na mi lesz már... Nem igazán tudnám elképzelni.
Nagyon sok sikert hozzá drukkolni fogok:Td: