Gabiru
2010. dec. 14. 16:56

CardRunners

Hali!

Azt szeretném megkérdezni hogy érdemes e mikrolimiten előfizetni nl5-nl10-en cardrunnersre mert ftp pontokból tudok venni előfizetéseket?

köszi előre is az infókat és válaszokat!

Littlemage
Válasz Gabiru kommentjére
2010. dec. 14. 17:00

ez mitol konyv? :) inkabb erre koltsd a pontokat, mint polora meg kulcstartora :).

NL5-10-et meg lehet verni enelkul is, de biztos, hogy tanulsz beloluk.

Gabiru
Válasz Littlemage kommentjére
2010. dec. 14. 17:04

ez mitol konyv? :) inkabb erre koltsd a pontokat, mint polora meg kulcstartora :).

NL5-10-et meg lehet verni enelkul is, de biztos, hogy tanulsz beloluk.

nem találtam a megfelelő topikot hozá, végülis ez egy nagy online könyv amiben van minden:)

Biztos erre fogom költeni, mint sapkára meg egyebekre :)

Kenny
2010. dec. 14. 21:36

nem találtam a megfelelő topikot hozá, végülis ez egy nagy online könyv amiben van minden:)

Biztos erre fogom költeni, mint sapkára meg egyebekre :)

Ha ftp-n játszol érdemes beregisztrálnod egy oldalra, és ha elérsz egy hónapban 5500 pontot kapsz egy hónap előfizetést. Ha ennyit nem érsz el, heti bontásban is van, tehát 1375 pontért 1 hét előfizetést kapsz. És nem kell elköltened rá a pontjaidat, ezt csak úgy megkapod.

time4revenge
Válasz Kenny kommentjére
2010. dec. 14. 21:41

Nem igazán fogsz Nl5-10 videókat találni.Nl50+ vannak videók bőven, de főleg nl100 200+

Gabiru
Válasz Kenny kommentjére
2010. dec. 14. 22:31

Ha ftp-n játszol érdemes beregisztrálnod egy oldalra, és ha elérsz egy hónapban 5500 pontot kapsz egy hónap előfizetést. Ha ennyit nem érsz el, heti bontásban is van, tehát 1375 pontért 1 hét előfizetést kapsz. És nem kell elköltened rá a pontjaidat, ezt csak úgy megkapod.

És melyik oldalra gondolsz ami ilyen?

Gabiru
Válasz time4revenge kommentjére
2010. dec. 14. 22:32

Nem igazán fogsz Nl5-10 videókat találni.Nl50+ vannak videók bőven, de főleg nl100 200+

igazából azért inditottam ezt a topikot hogy kideritsem megéri e most vagy majd csak később érdemes rá kupont venni :D

Kenny
2010. dec. 15. 12:23

És melyik oldalra gondolsz ami ilyen?

Free Poker Training - CardRunners Memberships At No Cost - Free Access to Poker Videos

Beregelsz, kell hozzá csinálni cardrunners accot, megadni ft screen nevedet, és a cardrunners oldalán látod mennyi pont kell még a következő havi ingyen edzésig.

És szerintem érdemes nézni pl Verneer videóit, microlimitre elég jók.

Littlemage
Válasz Kenny kommentjére
2010. dec. 15. 15:43

nikachunak is van 2 nagyon jo videoja.

kocka21
Válasz Littlemage kommentjére
2010. dec. 15. 15:47

nikachunak is van 2 nagyon jo videoja.

És Te pl. pont nikachu iránymutatása alapján jársz el 3bet potokban, igaz? :D

Értem ezt a megadó réndzsek tekintetében leginkább :)

Élő ügyfélszolgálat