sztem mindenképpen megéri megvenni, érdemes a többi része miatt, ha nem is áll szándékodban olyanokat játszani, a pókeres gondolkodás fejlesztésére megéri sztem
ezt most muszáj volt ide beszúrni???
ezt most muszáj volt ide beszúrni???
Szerintem is nagyon jo konyv.
Most olvastam. Sokat lehet belole tanulni.
Nagyon jo a felelpitese es a gondolatmenete.
Ma kezdtem el a könyvet.Doyle életét meg a bevezetőt ki akartam hagyni,de aztán meggondoltam magam....jó döntés volt.Nem egyszerű dolgokat élt meg ez az ember,érdemes rászánni az időt.
Szerintem is nagyon jó a könyv! Doyle élete meg megérné, hogy megfilmesítsék! A többi pókert pedig egy idő után szerintem meg kell ismerni, nem csak az NLH-t. De ez csak az én véleményem. Mike Caro törvényei is nagyon hasznosak!
Én még csak most olvasom és nagyon tetszik.Szerintem sem érdemes leragadni a NLHE-nél.Elég sekélyes felfogásnak tarom ha valaki ezt teszi.Élőbe nagyon jövedelmező vegyes játékokat lehet találni és eléggé -EV kihagyni.
Amit pedig szerintem sokan kihagynak az a fix limit rész.Jennifer Harman nagyon jó dolgokat ír amik egy az egyben megállják a helyüket NL-ben is.Először ezt olvassa el egy Holdem játékos majd utána a kiegészítést ,Doyle NLHE fejezetét.
Amit pedig szerintem sokan kihagynak az a fix limit rész.Jennifer Harman nagyon jó dolgokat ír amik egy az egyben megállják a helyüket NL-ben is.Először ezt olvassa el egy Holdem játékos majd utána a kiegészítést ,Doyle NLHE fejezetét.
szerintem ha csakis a NL holdem érdekel, akkor ennyi pénzért találsz jobb könyvet is. Ha viszont nyitnál más játék felé akkor kötelező darab. Én szemény szerint Phil Gordon kis könyveit ajánlom, esetleg harrington, sklansky, de ezek így kicsit már drágábbak mint 5k:)
Szerintem is nagyon jó a könyv! Doyle élete meg megérné, hogy megfilmesítsék! A többi pókert pedig egy idő után szerintem meg kell ismerni, nem csak az NLH-t. De ez csak az én véleményem. Mike Caro törvényei is nagyon hasznosak!