Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Könyvek > Doyle Brunson: SuperSystem 2.

netfalo
Válasz waffen_ss kommentjére
2009. jan. 3. 23:16

sztem mindenképpen megéri megvenni, érdemes a többi része miatt, ha nem is áll szándékodban olyanokat játszani, a pókeres gondolkodás fejlesztésére megéri sztem

Blatand
2009. jan. 4. 13:44

ezt most muszáj volt ide beszúrni???

vinczesz
Válasz Blatand kommentjére
2009. jan. 4. 13:57

ezt most muszáj volt ide beszúrni???

Ez legalább olyan, mintha lemennénk Karcagra, ebbe az elcseszett klubba és mindenhová odapisálnánk, persze a vécé kivételével.

+Norbi+
Válasz netfalo kommentjére
2009. jan. 7. 16:28

Szerintem is nagyon jo konyv.
Most olvastam. Sokat lehet belole tanulni.
Nagyon jo a felelpitese es a gondolatmenete.

GamblingMan
Válasz +Norbi+ kommentjére
2009. jan. 7. 20:17

Ma kezdtem el a könyvet.Doyle életét meg a bevezetőt ki akartam hagyni,de aztán meggondoltam magam....jó döntés volt.Nem egyszerű dolgokat élt meg ez az ember,érdemes rászánni az időt.

csabadeak
Válasz GamblingMan kommentjére
2009. jan. 8. 13:54

Szerintem is nagyon jó a könyv! Doyle élete meg megérné, hogy megfilmesítsék! A többi pókert pedig egy idő után szerintem meg kell ismerni, nem csak az NLH-t. De ez csak az én véleményem. Mike Caro törvényei is nagyon hasznosak!

Overcome85
Válasz csabadeak kommentjére
2009. jan. 8. 14:15

Én még csak most olvasom és nagyon tetszik.Szerintem sem érdemes leragadni a NLHE-nél.Elég sekélyes felfogásnak tarom ha valaki ezt teszi.Élőbe nagyon jövedelmező vegyes játékokat lehet találni és eléggé -EV kihagyni.
Amit pedig szerintem sokan kihagynak az a fix limit rész.Jennifer Harman nagyon jó dolgokat ír amik egy az egyben megállják a helyüket NL-ben is.Először ezt olvassa el egy Holdem játékos majd utána a kiegészítést ,Doyle NLHE fejezetét.

Zehy
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. jan. 8. 14:46

Amit pedig szerintem sokan kihagynak az a fix limit rész.Jennifer Harman nagyon jó dolgokat ír amik egy az egyben megállják a helyüket NL-ben is.Először ezt olvassa el egy Holdem játékos majd utána a kiegészítést ,Doyle NLHE fejezetét.

Az nekem teljesen kimaradt, pedig állítólag eszméletlen jó alapokat ad.
Még a könyvben sem vettem rá magam, h nekiálljak, de most kedvet csináltál hozzá.

pnp44
2009. jan. 8. 14:54

szerintem ha csakis a NL holdem érdekel, akkor ennyi pénzért találsz jobb könyvet is. Ha viszont nyitnál más játék felé akkor kötelező darab. Én szemény szerint Phil Gordon kis könyveit ajánlom, esetleg harrington, sklansky, de ezek így kicsit már drágábbak mint 5k:)

GamblingMan
Válasz csabadeak kommentjére
2009. jan. 8. 15:09

Szerintem is nagyon jó a könyv! Doyle élete meg megérné, hogy megfilmesítsék! A többi pókert pedig egy idő után szerintem meg kell ismerni, nem csak az NLH-t. De ez csak az én véleményem. Mike Caro törvényei is nagyon hasznosak!

Már elkészült a forgatókönyv szóval szerintem nem kell sokat várni

Élő ügyfélszolgálat