Google Books - pókeres könyvek
Hátha valakinek hasznos lesz:
Google books magyar pókeres szegmense: itt
Nem teljesek az elölnézetek, de egy-egy könyvbe bele lehet olvasni elég sokat és ez alapján mindenki eldöntheti, hogy megveszi-e az adott könyvet.
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet kérek majd egy könyvet karácsonyra, vagy veszek magamnak. Van olyan Online CashGame-s könyv, ami hasznos kehet, és megéri megrendelni?
Ha van, akkor valaki linkelhetne hogy honnan lehet rendelni! Előre is köszi
persze utána tudnék nézni ezek között is, amit Pola linkelt Google sett, de talán hasznosabb ha valaki aki tud mondani valami konkrétat, ami bevált és hasznos.
Az is lehet hogy nem ide kéne ezt a kérdést írni, akkor sorry:)
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet kérek majd egy könyvet karácsonyra, vagy veszek magamnak. Van olyan Online CashGame-s könyv, ami hasznos kehet, és megéri megrendelni?
Ha van, akkor valaki linkelhetne hogy honnan lehet rendelni! Előre is köszi
A legegyszerűbb bemenni egy könyvesboltba, elolvasni mindegyiket hogy miről szól és eldönteni hogy neked melyik felel meg a legjobban jelenlegi tudásod és a céljaid alapján. (Maradi vagyok ezzel a könyvesboltos témával? Én ott szoktam könyvet venni...)
Ed Miller: Bevezetés a Hold'em pokerbe c, könyve az alapokat rakja le.
David Sklansky: A Póker Elmélete - ez már komolyabb könyv és nem a Hold'emről szól, hanem a pokeres elméletekről általánosságban, gyakorlatilag az összes játékfajtán át példázva a leírtakat.
Nekem konkrét cash game könyvem ez a kettő van, de az idén jelentek meg már újabbak is amiket nem ismerek.
Harrington versenykönyvei kiválóak, a cash köteteket még nem olcastam, de biztos hogy az is nagyon jó.
Bár most jut eszembe, hogy nem is lenne érdemes. Ugye neten is lehet találni ezt-azt, egyre többet is, és van 3 részes Word dokumentum, egy másik oldalról leszedett Silver-gold-platina fokozatú részek,nagyon sok oldal, aki adta, aztmondta ha elolvasom és megértem akkor tuti nyerő leszek magasabb szinteken is:D Mondom akkor jóvan. :) Bár elég fárasztó és leterhelő így olvasni gépről, nyomtatóm most nincs, majd valahogy megoldom
Bár most jut eszembe, hogy nem is lenne érdemes. Ugye neten is lehet találni ezt-azt, egyre többet is, és van 3 részes Word dokumentum, egy másik oldalról leszedett Silver-gold-platina fokozatú részek,nagyon sok oldal, aki adta, aztmondta ha elolvasom és megértem akkor tuti nyerő leszek magasabb szinteken is:D Mondom akkor jóvan. :) Bár elég fárasztó és leterhelő így olvasni gépről, nyomtatóm most nincs, majd valahogy megoldom
Ezt nem fogod megtalálni neten. Egyik ismerősöm dolgozta ki Word dokumentumba az egészet, és kedvezményes áron vettem tőle. :) A silver státusz pl 250 oldalas.
Ezt nem fogod megtalálni neten. Egyik ismerősöm dolgozta ki Word dokumentumba az egészet, és kedvezményes áron vettem tőle.
Írj privát üzenetet inkább, ott megbeszélhetjük. És írd bele az msn címed ha gondolod, az a legjobb szerintem. :)