Póker Fórum Archívum > Könyvek > Google Books - pókeres könyvek

Polacheck
2009. máj. 6. 10:20

Google Books - pókeres könyvek

Hátha valakinek hasznos lesz:

Google books magyar pókeres szegmense: itt

Nem teljesek az elölnézetek, de egy-egy könyvbe bele lehet olvasni elég sokat és ez alapján mindenki eldöntheti, hogy megveszi-e az adott könyvet.

Ger1bacsi
Válasz Polacheck kommentjére
2009. dec. 1. 19:59

Olyan kérdésem lenne, hogy lehet kérek majd egy könyvet karácsonyra, vagy veszek magamnak. Van olyan Online CashGame-s könyv, ami hasznos kehet, és megéri megrendelni?
Ha van, akkor valaki linkelhetne hogy honnan lehet rendelni! Előre is köszi

Ger1bacsi
Válasz Ger1bacsi kommentjére
2009. dec. 1. 20:02

persze utána tudnék nézni ezek között is, amit Pola linkelt Google sett, de talán hasznosabb ha valaki aki tud mondani valami konkrétat, ami bevált és hasznos.
Az is lehet hogy nem ide kéne ezt a kérdést írni, akkor sorry:)

Bodza18
2009. dec. 1. 20:27

Olyan kérdésem lenne, hogy lehet kérek majd egy könyvet karácsonyra, vagy veszek magamnak. Van olyan Online CashGame-s könyv, ami hasznos kehet, és megéri megrendelni?
Ha van, akkor valaki linkelhetne hogy honnan lehet rendelni! Előre is köszi

A legegyszerűbb bemenni egy könyvesboltba, elolvasni mindegyiket hogy miről szól és eldönteni hogy neked melyik felel meg a legjobban jelenlegi tudásod és a céljaid alapján. (Maradi vagyok ezzel a könyvesboltos témával? Én ott szoktam könyvet venni...)
Ed Miller: Bevezetés a Hold'em pokerbe c, könyve az alapokat rakja le.
David Sklansky: A Póker Elmélete - ez már komolyabb könyv és nem a Hold'emről szól, hanem a pokeres elméletekről általánosságban, gyakorlatilag az összes játékfajtán át példázva a leírtakat.
Nekem konkrét cash game könyvem ez a kettő van, de az idén jelentek meg már újabbak is amiket nem ismerek.
Harrington versenykönyvei kiválóak, a cash köteteket még nem olcastam, de biztos hogy az is nagyon jó.

Ger1bacsi
Válasz Bodza18 kommentjére
2009. dec. 1. 21:27

A legegyszerűbb bemenni egy könyvesboltba, elolvasni mindegyiket hogy miről szól és eldönteni hogy neked melyik felel meg a legjobban jelenlegi tudásod és a céljaid alapján. (Maradi vagyok ezzel a könyvesboltos témával? Én ott szoktam könyvet venni...)
Ed Miller: Bevezetés a Hold'em pokerbe c, könyve az alapokat rakja le.
David Sklansky: A Póker Elmélete - ez már komolyabb könyv és nem a Hold'emről szól, hanem a pokeres elméletekről általánosságban, gyakorlatilag az összes játékfajtán át példázva a leírtakat.
Nekem konkrét cash game könyvem ez a kettő van, de az idén jelentek meg már újabbak is amiket nem ismerek.
Harrington versenykönyvei kiválóak, a cash köteteket még nem olcastam, de biztos hogy az is nagyon jó.

Köszi a választ, bár nem minden könyvesboltba van sok féle Pokeres könyv. talán neten több a választék, nem? Harrington Holdem versenystratégia első kötet van meg, meg valami alapkönyv, de az elég gagyi:D

Ger1bacsi
2009. dec. 1. 21:31

Bár most jut eszembe, hogy nem is lenne érdemes. Ugye neten is lehet találni ezt-azt, egyre többet is, és van 3 részes Word dokumentum, egy másik oldalról leszedett Silver-gold-platina fokozatú részek,nagyon sok oldal, aki adta, aztmondta ha elolvasom és megértem akkor tuti nyerő leszek magasabb szinteken is:D Mondom akkor jóvan. :) Bár elég fárasztó és leterhelő így olvasni gépről, nyomtatóm most nincs, majd valahogy megoldom

gyrv84
2009. dec. 2. 10:22

Bár most jut eszembe, hogy nem is lenne érdemes. Ugye neten is lehet találni ezt-azt, egyre többet is, és van 3 részes Word dokumentum, egy másik oldalról leszedett Silver-gold-platina fokozatú részek,nagyon sok oldal, aki adta, aztmondta ha elolvasom és megértem akkor tuti nyerő leszek magasabb szinteken is:D Mondom akkor jóvan. :) Bár elég fárasztó és leterhelő így olvasni gépről, nyomtatóm most nincs, majd valahogy megoldom

Geri , tudnál abban segíteni hogy megtaláljam azt a word doksit amiről írtál!Akár privátban is jó lenne! Előre is köszi!

Gyrv84

Ger1bacsi
Válasz gyrv84 kommentjére
2009. dec. 2. 14:18

Ezt nem fogod megtalálni neten. Egyik ismerősöm dolgozta ki Word dokumentumba az egészet, és kedvezményes áron vettem tőle. :) A silver státusz pl 250 oldalas.

Aeren
2009. dec. 3. 9:52

Ezt nem fogod megtalálni neten. Egyik ismerősöm dolgozta ki Word dokumentumba az egészet, és kedvezményes áron vettem tőle.

Mit jelent a kedvezményes ár?

Ger1bacsi
Válasz Aeren kommentjére
2009. dec. 3. 17:58

Írj privát üzenetet inkább, ott megbeszélhetjük. És írd bele az msn címed ha gondolod, az a legjobb szerintem. :)

Élő ügyfélszolgálat