Póker Fórum Archívum > Könyvek > Gus Hansen:Nyílt lapokkal van valakinek eladó?

vadallat
Válasz meztelencsiga2 kommentjére
2013. aug. 5. 23:15

nekem elég jó olvasható, néha látszik a lap hajlása, de amúgy teljesen korrekt. átküldöm ingyé' ha kell. saját könyvet másoltam, szóval teljesen legális. :)

they.said.its.easy
Válasz vadallat kommentjére
2013. aug. 6. 0:39

Attól nem lesz legális a többszörözése,ha a sajátodat többszörözöd :)

Amúgy a könyvből nem ajánlom,hogy koncepciókat vegyél át.

Dvidoff
Válasz vadallat kommentjére
2013. aug. 8. 23:47

nekem elég jó olvasható, néha látszik a lap hajlása, de amúgy teljesen korrekt. átküldöm ingyé' ha kell. saját könyvet másoltam, szóval teljesen legális. :)

Ok írok privátba!

asdator
2013. aug. 9. 2:16

Gus hansen eredmenyeit mostanaban elnezve tenyleg nyilt lapokkal jatszik :D

CsabaT3321
2013. dec. 15. 19:51

Nagyon jó könyv. Mindenkinek ajánlom

BT86
2013. dec. 15. 21:14

Na neeeeeeeee!!!
Évekkel ezelőtt, amikor olvastam sem mertem volna ilyet mondani :D

BelaKecske
Válasz BT86 kommentjére
2013. dec. 15. 21:19

Na neeeeeeeee!!!
Évekkel ezelőtt, amikor olvastam sem mertem volna ilyet mondani :D

Remélem mostanra tartasz már ott, hogy mered mondani, hogy nem jó :)

AlcoholPro
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. dec. 15. 21:21

Pedig én régen bezony ettől vártam a megváltást. 1 pókeres könyvet vettem életemben, az pedig ez volt, sőt még tetszett is. Néha még ma is beleolvasok szarás közben, hogy ne unatkozzak. Lehet ezért lettem alkoholpró, és nem pokipró. :))

S0nnyB1ack
Válasz CsabaT3321 kommentjére
2013. dec. 15. 21:41

Nagyon jó könyv. Mindenkinek ajánlom

Cimbora, Te melyik termékre gyűjtesz?

Néha még ma is beleolvasok szarás közben, hogy ne unatkozzak.

:D :D :D

Lehet ezért lettem alkoholpró, és nem pokipró. :))

Mivel már sokadjára említed a dolgot gondoltam rákérdezek :) Mit tolsz és milyen szinten? Én nem vagyok pró, ritkán játszom de akkor no limit pálinkázok, sokak szerint semi-pro szinten, alkalmanként 6-9 dl limiten. Nem tudom ez mennyire számít jónak, ha egyszer úgy alakul tolhatunk egy heads-upot. A mixed játékokat mint tömény+sör, pezsgő, bor, stb. kombókat nem szeretem mert látványosan rontja a játékomat, botrányosan legyengül tőle a döntési képességem :)

AlcoholPro
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. dec. 15. 22:01

Sajnos mostanában lejjebb kellett adnom a minőséget, mert év végére teljesen el is fogyott a bankrollom, így elég bizonytalan a jövő a pályafutásomra nézve. :( El is kezdek hamarosan sztékert keresni, mert nem szeretnék visszamenni rekreációs ivójátékossá. Egyébként leggyakrabban én is pálinkát, sört, bort tolok, és elég sokszor keverve is természetesen, ami badarság, de legalább jó kemény leszek tőle. Amikor elkapott egy hatalmas upswing, akkor teljesítettem egyik cimborámmal a makulátlan, tökéletes 7/7-es hetet, ami azt jelenti, hogy a hét minden napján sikerült maki részeggé inni magunkat. Downsing nem nagyon ért még el, az átlagstatom 7/3, 93%-os berúgás mutatóval.

Élő ügyfélszolgálat