nekem elég jó olvasható, néha látszik a lap hajlása, de amúgy teljesen korrekt. átküldöm ingyé' ha kell. saját könyvet másoltam, szóval teljesen legális. :)
Attól nem lesz legális a többszörözése,ha a sajátodat többszörözöd :)
Amúgy a könyvből nem ajánlom,hogy koncepciókat vegyél át.
nekem elég jó olvasható, néha látszik a lap hajlása, de amúgy teljesen korrekt. átküldöm ingyé' ha kell. saját könyvet másoltam, szóval teljesen legális. :)
Gus hansen eredmenyeit mostanaban elnezve tenyleg nyilt lapokkal jatszik :D
Nagyon jó könyv. Mindenkinek ajánlom
Na neeeeeeeee!!!
Évekkel ezelőtt, amikor olvastam sem mertem volna ilyet mondani :D
Na neeeeeeeee!!!
Évekkel ezelőtt, amikor olvastam sem mertem volna ilyet mondani :D
Pedig én régen bezony ettől vártam a megváltást. 1 pókeres könyvet vettem életemben, az pedig ez volt, sőt még tetszett is. Néha még ma is beleolvasok szarás közben, hogy ne unatkozzak. Lehet ezért lettem alkoholpró, és nem pokipró. :))
Nagyon jó könyv. Mindenkinek ajánlom
Néha még ma is beleolvasok szarás közben, hogy ne unatkozzak.
Lehet ezért lettem alkoholpró, és nem pokipró. :))
Sajnos mostanában lejjebb kellett adnom a minőséget, mert év végére teljesen el is fogyott a bankrollom, így elég bizonytalan a jövő a pályafutásomra nézve. :( El is kezdek hamarosan sztékert keresni, mert nem szeretnék visszamenni rekreációs ivójátékossá. Egyébként leggyakrabban én is pálinkát, sört, bort tolok, és elég sokszor keverve is természetesen, ami badarság, de legalább jó kemény leszek tőle. Amikor elkapott egy hatalmas upswing, akkor teljesítettem egyik cimborámmal a makulátlan, tökéletes 7/7-es hetet, ami azt jelenti, hogy a hét minden napján sikerült maki részeggé inni magunkat. Downsing nem nagyon ért még el, az átlagstatom 7/3, 93%-os berúgás mutatóval.