tehát szerintetek a harrigton I-II-t elolvasom (az 1-most lett meg) akkor már lehetek stabil nyerő max 2 $-osokon?
Most érdemes még egyszer megkísérelnünk elnyerni a bankot, és nagyjából a bank felének megfelelő összeggel nyitni. A 2:1-hez banki esély kedvező, és nyitásunknak van némi esélye a sikerre.
Ezt most nem vágom. Ha nyitok, akkor az ellenfél kap banki esélyt, mégpedig 3:1-hez. Akkor most hogy jött ki a 2:1-hez esély?
ha 3ból 2szer bedobja, akkor már 0ás a move. azt feltételezve, hogy utána nem nyerheted meg a handet
ps: inkább angolul olvasd sztem, úgy sokkal jobb!
Én cashgamet játszom, a jövőben is azt szeretnék, de könyvem csak egy van, az is Harrington Versenystratégia első kötete(alapstratégia).
Viszont szeretnék beszerezni egy cashgame-ről szoló könyvet, ha jobban az online játékra fókuszál az mégjobb, és lehetőleg magyar nyelven. Melyiket ajánlanátok?
Szerintem ha cash game-et szeretnél tanulni, akkor fizess elő a cardrunnersen.
royas@freemail.hu
Helló sziasztok!!Eladó hibátlan újszerű DAN HERRINGTON CASH GAME 1-2és egy David Sklansky poker elmélete kötet várom az ajánlatokat képet tudok küldeni gyakorlatilag vadi ujjak hibátlan könyvek!! royas@freemail.hu
Helló sziasztok!!Eladó hibátlan újszerű DAN HERRINGTON CASH GAME 1-2és egy David Sklansky poker elmélete kötet várom az ajánlatokat képet tudok küldeni gyakorlatilag vadi ujjak hibátlan könyvek!! royas@freemail.hu
vkinek pdfbe megvane? megkoszonnem. feco_siki@yahoo.com cimre
itt a versenystratégia alatt mit kell érteni?
9 fős SNG-k-hez jól alkalmazhatóak ez a könyv, vagy itt a sokasztalos versenyekről ír?
itt a versenystratégia alatt mit kell érteni?
9 fős SNG-k-hez jól alkalmazhatóak ez a könyv, vagy itt a sokasztalos versenyekről ír?