Magyar pókeres magazin!
Még fősulis koromban tök sok kártya magazin volt az újságosoknál (Kártya, Blöff, CardrunnersHU) amiket előszeretettel vettem meg, mert jó volt végre nem a monitoron olvasni a pókerről+ király posternek is beillő motivációnak sem utolsó egészoldalas reklámok voltak benne amivel kitapétáztam a szobám.
Mostanában sehol se találok hasonlót se. Végleg becsődöltek a hazai pókeres magazinok?
Milyen választ szerdtnél? Nem csődőltek be csak a városodban található újságosok nem rendelnek! ;) Amúgy én is mindig megvettem de sajna 2-3éve semmi!
Az a baj hogy pesten sem találok sose.. Azért az elég durva hogy 1 db sincs. Ilyenkor azért a legjobb magazin meg tud élni a nagy verseny közepette. Az mi már hogy akkora a verseny hogy a végén nincs egy győztes se? :D
Magyarországon csak vesztes van! Győztes az mindig valakinek a valakije! De itt inkább becsukták a boltot!
Én találtam az egyik Univerben egy Blöff magazint, de mikor kezembe vettem sajna nem egy friss kiadás volt. A keresletet mutatja, hogy 2010 április volt rajta a dátum. Az biztos, hogy nem kapkodtak utánna.
Bocsánat, hogy ide írok, de ha valakinek esetleg van olyan Blöff magazinja, (sajnos nem tudom a pontos dátumot, olyan 2007-2009-es példány), amiben benne van a keszthelyi Soho Poker Club akkor, egy kicsi cikk ha jól emlékszem), arra vevő lennék mindenképpen! :) Privátban várnám a jelentkezést. Köszönettel!
Ha valaki tud esetleg előfizethető lapot nekem az is tetszene :)
Nekem az volt a kedvencem, amelyikben a pókerarcok nagy leosztásait elemezte valaki:)
De amúgy hat éve nem láttam újságban pókert, én sem hiszem hogy megvenném, szal nem nagy csoda.
Újságok
Nagyon régiek a posztok, de hátha...
Érdekel valakit pár régi pókeres újság?
9 db Kártya magazin főleg 2007-ből, és egy darab Póker magazin.
Tényleg jók voltak, én is szerettem, sajnos nálunk ami nem Blikk, vagy politika, az mindig réteg műfaj marad, lásd a zenei újságok(Wanted), vagy a kosaras(Slam), ezekből sem maradt mára egy sem(csak a Recorder, amit csak Pesten terjesztenek ingyenesen).