Póker Fórum Archívum > Könyvek > Mike Caro: A Póker Titkai

CrisRoniii7
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jan. 28. 17:34

A 3.a legkevésbé használható úgy hallottam.Amúgy ha nem is olyan jó az angoltudásod azért ezek a könyvek elég jó érthetőek, egy alap angoltudás szerintem a legtöbbhöz elegendő.

Igen,mert h ez már "csak" példatár,állítólag itt meg sokszor ellentmond saját magának...:S
De sztem ezekből a példákból sokat lehet tanulni,az I-II-ben az értékes információk jelentős hányada a példákban volt!(na ezt jól megfogalmaztam :) )

plusevHUN
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. jan. 29. 20:03

Nekem nem jött be Caro könyve, nem is bírtam végig olvasni. :-(

Sztem sokkal több információt kapunk ellenfeleink lapjairól a betting patternekből, mint abból, hogy most a szája elé tette a kezét vagy sem. Aki élőben szokott játszani annak egy olvasást megér, de azért ne kezelje szenírásként az ott leírtakat...

SSII, Harrington on CG, Phil Gordon's Little Green Book. Ezek megjelenését szívesen venném :-)

CrisRoniii7
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. jan. 29. 20:57

Nekem nem jött be Caro könyve, nem is bírtam végig olvasni. :-(

Sztem sokkal több információt kapunk ellenfeleink lapjairól a betting patternekből, mint abból, hogy most a szája elé tette a kezét vagy sem. Aki élőben szokott játszani annak egy olvasást megér, de azért ne kezelje szenírásként az ott leírtakat...

SSII, Harrington on CG, Phil Gordon's Little Green Book. Ezek megjelenését szívesen venném :-)

Jól van akkor úgy érzem ez a könyv ráér még egy kicsit,de azért nem hagyom ki :) Egyébként szerintem is többet ér az ellen licitálási szokásainak felismerése,mint az,h most figyeljem a légzését,a tartását,de azért tuti,van benne 1-2 jó információ :)És nekem azzal már megéri.....

Dufieee
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2009. szept. 14. 11:03

Ezt a könyvet nem vettem meg én.Amugy most torrenten is megtaláltam pdf-ben.Omaha könyvet várok magyarul.Addig nem veszek semmit:)

Élő ügyfélszolgálat