Szerintem is érdemesebb videókat,cikkeket és a fórumban hand elemzéseket nézni.
:)
Hello én egy olyan könyvet keresek, ami a haladóknak szól, a flop előtti kártya választásról. Láttam már Howerd Lederer haladóknak szóló egyik videóját, de annyira értelmetlenül magyarázta, nem értetem belőle sokat. Pedig 2X futottam neki! :) elöre is! :As: :Ah: :Ac: :Ad:
Hello én egy olyan könyvet keresek, ami a haladóknak szól, a flop előtti kártya választásról. Láttam már Howerd Lederer haladóknak szóló egyik videóját, de annyira értelmetlenül magyarázta, nem értetem belőle sokat. Pedig 2X futottam neki! :) elöre is! :As: :Ah: :Ac: :Ad:
MTT érdekelne a legjobban!
mtt
ez engem is érdekelne, de olyanokat is keresek, amik minden az mtt-ről, azaz van élet a flop után is. :D
Póker könyv.
Sziasztok segítségeteket kérem!Pókerezek egy idelye amatőr szinten de most már komolyabban is érdekel a póker.Online Sit n Go-t,vagy cash game-et szeretnék játszani kézpénzben,de erős alapokat szeretnék letenni.Milyen könyvet ajánlotok ami nem avult el a mai online pokerhez???Esetleg Collin Moshman?Azt olvasgattam,hogy a Harrington könyvek elavultak.Előre is köszönöm.
Sziasztok segítségeteket kérem!Pókerezek egy idelye amatőr szinten de most már komolyabban is érdekel a póker.Online Sit n Go-t,vagy cash game-et szeretnék játszani kézpénzben,de erős alapokat szeretnék letenni.Milyen könyvet ajánlotok ami nem avult el a mai online pokerhez???Esetleg Collin Moshman?Azt olvasgattam,hogy a Harrington könyvek elavultak.Előre is köszönöm.
Hát a könyvekkel az a baj, hogy avulnak, én a friss videókat nézegetném
Könyvek tekintetében én úgy vélem, hogy egy bizonyos szintig nagyon sok hasznos tanácsot adnak, megtanítják az emberrel a póker alapjait, segítenek elsajátítani a játék alapvető logikáját, matematikáját, ami nagyon-nagyon fontos.
Akik éve óta játszanak és kezükbe vesznek a mai online pókeres világban mondjuk akár egy Super System 2-t, a könyvben írottak elavultaknak tűnnek. És a mai online pókervilágban valójában tényleg elavultak ezek a könyvek. De egy kezdőnek, vagy egy kezdő-közepes játékosnak is nagyon sok tanácsot adnak.
Én magam rengeteg pókeres könyvet elolvastam, sokat rendeltem és mindegyikben volt olyan dolog, amit később hasznosítani tudtam.
Egy idő után a könyveket lerakja az ember és áttér videókra, melyek később aztán valóban több segítséget nyújtanak a játékhoz.
Könyvek tekintetében néhány hasznos infó található itt >>
En olvasttam Phil Gordon konyveit es a dan harrington konyveket es nagyon hasznosak tudnak lenni jatek elmeleti szempontbol. Termeszetesen videozas handelemzes es a cikkek teszik teljesse a tanulast.
Kalandregenynek pedig Gus Hansen konyve a nyilt lapokkal megteszi :)