Póker Fórum Archívum > Könyvek > Milyen sorrendben olvassam el?

Matt Coburn
Válasz zulusierra kommentjére
2011. máj. 26. 17:29

Szerintem is érdemesebb videókat,cikkeket és a fórumban hand elemzéseket nézni.

Ugye ez önmagában azért nehéz, mer nincs összefogva, hónapok-évek alatt fog majd magától lecsepegni a tudás, ha nekiáll összeszedni az információt, szóval ha valaki gyorsan akar elméleti tudást szerezni, annak jobb szerintem, ha a könyvekkel kezdi.

Itt van a kezdők bibliája, amit kockáék raktak össze, vannak benne erre vonatkozó tanácsok.

Pker stratgia / Tippek kezdknek / Hasznos tippek kezd s mikro limites pkereseknek - ebook | Online poker, Rakeback, Pker bnusz

gyugel
Válasz MATEjholdem kommentjére
2011. dec. 25. 11:02

:)

Hello én egy olyan könyvet keresek, ami a haladóknak szól, a flop előtti kártya választásról. Láttam már Howerd Lederer haladóknak szóló egyik videóját, de annyira értelmetlenül magyarázta, nem értetem belőle sokat. Pedig 2X futottam neki! :) elöre is! :As: :Ah: :Ac: :Ad:

StarsMan
Válasz gyugel kommentjére
2011. dec. 25. 21:19

Hello én egy olyan könyvet keresek, ami a haladóknak szól, a flop előtti kártya választásról. Láttam már Howerd Lederer haladóknak szóló egyik videóját, de annyira értelmetlenül magyarázta, nem értetem belőle sokat. Pedig 2X futottam neki! :) elöre is! :As: :Ah: :Ac: :Ad:

Bővebben? C-G, Sit&Go, MTT?

gyugel
Válasz StarsMan kommentjére
2011. dec. 25. 22:29

MTT érdekelne a legjobban!

Campus
Válasz gyugel kommentjére
2011. dec. 27. 12:58

mtt

ez engem is érdekelne, de olyanokat is keresek, amik minden az mtt-ről, azaz van élet a flop után is. :D

tigrishal
2012. ápr. 19. 15:42

Póker könyv.

Sziasztok segítségeteket kérem!Pókerezek egy idelye amatőr szinten de most már komolyabban is érdekel a póker.Online Sit n Go-t,vagy cash game-et szeretnék játszani kézpénzben,de erős alapokat szeretnék letenni.Milyen könyvet ajánlotok ami nem avult el a mai online pokerhez???Esetleg Collin Moshman?Azt olvasgattam,hogy a Harrington könyvek elavultak.Előre is köszönöm.

Holdenper
Válasz tigrishal kommentjére
2012. ápr. 19. 16:26

Sziasztok segítségeteket kérem!Pókerezek egy idelye amatőr szinten de most már komolyabban is érdekel a póker.Online Sit n Go-t,vagy cash game-et szeretnék játszani kézpénzben,de erős alapokat szeretnék letenni.Milyen könyvet ajánlotok ami nem avult el a mai online pokerhez???Esetleg Collin Moshman?Azt olvasgattam,hogy a Harrington könyvek elavultak.Előre is köszönöm.

Moshman tökéletes az alapokhoz. Meg nézz videókat. Egy csomó oktatóoldalon van 1 hetes próbaidő, azalatt le tudod szedni a téged érdeklő sng, vagy cg videókat, aztán később meg tudod nézni. Cg-ről van egy rakat cikk, meg könyv is angolul, viszont azokból nem tudom melyikek a jók. Kezdő sng-sként szerintem a Moshman elég. Illetve olvasgass cikkeket az ICM-ről, legyél jó a push/fold szakaszban, meg nem árt beszerezni egy SitNgoWizardot, és azzal gyakorolni, illetve elemezni a játékod. És játssz sokat. Nagyon fontos a tapasztalatszerzés.
Ja, és döntsd el, hogy sng-zni, vagy cg-zni szeretnél. Elég különböző a kettő, és nem fogod megtanulni alaposan mindet (legalábbis nem 1-2 éven belül). Próbáld ki esetleg mindkettőt, nagyon alacsony szinten, aztán válaszd ki melyik érdekel jobban, és azt kezd el tanulni izomból:)
GL

SötétEgér
2012. dec. 2. 21:36

Hát a könyvekkel az a baj, hogy avulnak, én a friss videókat nézegetném

kanrich_
Válasz SötétEgér kommentjére
2012. dec. 2. 21:54

Könyvek tekintetében én úgy vélem, hogy egy bizonyos szintig nagyon sok hasznos tanácsot adnak, megtanítják az emberrel a póker alapjait, segítenek elsajátítani a játék alapvető logikáját, matematikáját, ami nagyon-nagyon fontos.

Akik éve óta játszanak és kezükbe vesznek a mai online pókeres világban mondjuk akár egy Super System 2-t, a könyvben írottak elavultaknak tűnnek. És a mai online pókervilágban valójában tényleg elavultak ezek a könyvek. De egy kezdőnek, vagy egy kezdő-közepes játékosnak is nagyon sok tanácsot adnak.

Én magam rengeteg pókeres könyvet elolvastam, sokat rendeltem és mindegyikben volt olyan dolog, amit később hasznosítani tudtam.

Egy idő után a könyveket lerakja az ember és áttér videókra, melyek később aztán valóban több segítséget nyújtanak a játékhoz.

Könyvek tekintetében néhány hasznos infó található itt >>

Gevagyok
2015. ápr. 2. 19:23

En olvasttam Phil Gordon konyveit es a dan harrington konyveket es nagyon hasznosak tudnak lenni jatek elmeleti szempontbol. Termeszetesen videozas handelemzes es a cikkek teszik teljesse a tanulast.
Kalandregenynek pedig Gus Hansen konyve a nyilt lapokkal megteszi :)

Élő ügyfélszolgálat