Pókerkönyvek eladók!
Mivel én már többször kiolvastam őket, gondoltam bankrollá teszem a régi könyveimet. Íme a lista:
Brunson: Super System 2
Harrington: Cashgame 1-2
Harrington: versenystratégia 1 (itt a második kötet elég szakadt állapotban van, ezért az ajándékba jár az elsőhöz)
Hansen: Nyílt lapokkal
Caro: Poker titkai
Navarro/Hellmut Olvasd le, foszd ki
Boda Attila Pókerakadémia. Így játszunk t. holdemet (ezt nem olvastam, nem tudom hasznos e, fix limit holdemről szól)
Lessinger: Blöfföljünk bátran
ezen kívül 2 pókeres regényem van:
Al Alvarez: A nagy menet
Rick Bennet: Vakok között a király
Minden könyv az eredeti bolti ár 50%-áért kapható. Érdeklődés akár itt, akár privátban.
Ezen kívül rengeteg focis könyvem is van, ha essetleg azok érdekelnének titeket.
GL
(őszintén szólva, bár láttam másoktól is, nem tudom, hogy mennyire szabad itt hirdetni, ha tilos, akkor elnézést és töröljétek a topikot.)
Néha jó elővenni ezeket a könyveket! Ne add el! Én is már többször olvastam ezeket de ha most nem is lehet, hogy pár év múlva előveszem és elolvasok egy részt. Alig kapsz érte pár ezret...
Hansen: Nyílt lapokkal
Rick Bennet: Vakok között a király
Ez a kettő érdekelne :) MB-n, PS-en, vagy utánvéttel tudok fizetni (lehet van más megoldás is, per/pill ennyi ju eszembe :D) Semmi baj az eladással amúgy, csak jobb lett volna ha a piactérre nyitod a topikod. Törölni nem abszolút kell, elég ha az admin átmozgatja oda.
Szia! A super s. 2 engem érdekel. Ps vagy ahogy jó neked tudok fizetni.
Szia! A super s. 2 engem érdekel. Ps vagy ahogy jó neked tudok fizetni.
Vakok között a király szerintem iszonyat jó:)
Vakok között a király szerintem iszonyat jó:)
The mental game of poker
Keresem megvételre a "The mental game of poker"-t
Eladó könyvek
Üdv.
Következő könyvek eladók:Harrington: versenystratégia 1,2,3.David Sklansky -A Póker Elmélete.
Könyvek nagyon jó állapotban vannak.Fizetés:PS vagy MB.Ár privátban