Olvasd tovább, nem sokára jön a magyarázat:)
Nekem egy kicsit az volt furcsa, h az összes cbet pot nagyságú volt:) Dehát a cél szentesíti az eszközt, ezzel könnyebb volt illusztrálni a mondanivalójukat.
Olvasd tovább, nem sokára jön a magyarázat:)
Nekem egy kicsit az volt furcsa, h az összes cbet pot nagyságú volt:) Dehát a cél szentesíti az eszközt, ezzel könnyebb volt illusztrálni a mondanivalójukat.
Miért van az hogy minden leosztásban arra kell törekedni hogy a végén all-in kerüljünk?Én nem értem ezt a logikát?Folyamatosan az all-in a terv...
Mármint gondolom minden olyan leosztásban, ahol épp nálad van a legjobb lap:P
Miért van az hogy minden leosztásban arra kell törekedni hogy a végén all-in kerüljünk?Én nem értem ezt a logikát?Folyamatosan az all-in a terv...
Sztem félreérted a gondolatot. Arról van szó, h a kezedet maximum all-ig játszahatod:), és ők megakarják tervezni az egész lejátszást. Nem azt mondják, h minden körülmények között menj all-in, hanem, h teremts olyan helyzetet, ahol, ha all-inre kényszerülsz hosszútávon (lehet, h az adott játszmában nem) profitot tudsz termelni.
Tervezd meg az egész lejátszást(azaz tervezz all-ig, vagy persze dobásig, ha épp ezt kívánják a körülmények)! Ez a kulcsmondat...
Szerintem jól kifejtették a mondanivalójukat, én így értelmeztem.
Nekem ez a könyv klasszisokkal jobban tetszik, mint a NLHE Theory and Practice. Igazából ez a második pókerkönyv, ami elnyerte a tetszésem (a Harrington-sorozaton kívűl), pedig szinte minden kötelező irodalmon végigrágtam magam. (Az FTP-s pókerkönyvbe találtam még hasznos fejezeteket, az még tetszett.)
Nekem ez a könyv klasszisokkal jobban tetszik, mint a NLHE Theory and Practice. Igazából ez a második pókerkönyv, ami elnyerte a tetszésem (a Harrington-sorozaton kívűl), pedig szinte minden kötelező irodalmon végigrágtam magam. (Az FTP-s pókerkönyvbe találtam még hasznos fejezeteket, az még tetszett.)
Na van valaki aki már alkalmazza a könyvben leírtakat?Elsősorban az SPR-re lennék kiváncsi, hogy ez mennyire működhet 6max asztaloknál.
Lederman esetleg?