Póker Fórum Archívum > Könyvek > REQ: Tournament Poker for Advanced Players

legalabb
2011. júl. 24. 20:55

REQ: Tournament Poker for Advanced Players

Sziasztok! Olvastam par versenystrategias konyvet, de ez tunik a legkomolyabbnak. Digitalis olvasom van, ezert szeretnem, ha ez a konyv meglenne digitalis formaban (pdf, txt, ilyesmi). Ha valakinek esetleg meg van, nagyon orulnek, ha at tudna passzolni!

Esetleg tudok erte adni egyeb digitalis muveket.

Koszonom elore is!

jabyga
Válasz legalabb kommentjére
2011. júl. 24. 20:58

Digitalis olvasom van, ezert szeretnem, ha ez a konyv meglenne digitalis formaban (pdf, txt, ilyesmi).

De rossz duma! :D

legalabb
Válasz jabyga kommentjére
2011. júl. 24. 21:00

Nem tudom, mi a rossz duma ebben, regota Kindle-t hasznalok es nem rendelkezek osc karakterfelismerovel.

reirreT
2011. júl. 24. 23:59

Nem tudom, mi a rossz duma ebben...

Image

Egyébként ez itt Kindle edition:
Amazon.com: Tournament Poker for Advanced Players: Expanded Edition eBook: David Sklansky: Kindle Store

legalabb
Válasz reirreT kommentjére
2011. júl. 25. 14:47

Mekkora amator vagyok, hogy itt nem is kerestem ;D Koszi... (Nem mondtam, hogy nem fizetnek erte, kedves javdsvdsv)

reirreT
2011. júl. 25. 15:58

Biztosan fent van ingyen is valahol, de ez volt az elsô link amit kidobott a google. Pl. A 'Let there be range'-t èn sem vettem meg, kicsit a budget felett volt az ára... :)

reirreT
2011. júl. 25. 16:03

Biztosan fent van ingyen is valahol, de ez volt az elsô link amit kidobott a google. Pl. A 'Let there be range'-t èn sem vettem meg, kicsit a budget felett volt az ára... :)

legalabb
Válasz reirreT kommentjére
2011. júl. 25. 16:07

Ja, hat ezer dollarokat nem adnek konyvert, de ez a 20as nem volt sok..

legalabb
2011. júl. 25. 16:18

Az a Let there be range cimu konyv pedig hiaba olyan ertekes, meg lehet szerezni ingyen is, nagyon konnyen. A tournamentes temat pedig nem, meg gagyi kepkent scannelt pdf verzioban sem, ami jo sem lenne, mert osszevissza nagyitgatni, meg forgatni a Kindle-lel eleg maceras.

jabyga
2011. júl. 25. 20:15

(Nem mondtam, hogy nem fizetnek erte, kedves javdsvdsv)

Bocsi, nem tudtam mi az a kindle. Egy mezei számtech fishnek úgy hangzott elsőre. Sry

Élő ügyfélszolgálat