REQ: Tournament Poker for Advanced Players
Sziasztok! Olvastam par versenystrategias konyvet, de ez tunik a legkomolyabbnak. Digitalis olvasom van, ezert szeretnem, ha ez a konyv meglenne digitalis formaban (pdf, txt, ilyesmi). Ha valakinek esetleg meg van, nagyon orulnek, ha at tudna passzolni!
Esetleg tudok erte adni egyeb digitalis muveket.
Koszonom elore is!
Digitalis olvasom van, ezert szeretnem, ha ez a konyv meglenne digitalis formaban (pdf, txt, ilyesmi).
Nem tudom, mi a rossz duma ebben, regota Kindle-t hasznalok es nem rendelkezek osc karakterfelismerovel.
Nem tudom, mi a rossz duma ebben...
Mekkora amator vagyok, hogy itt nem is kerestem ;D Koszi... (Nem mondtam, hogy nem fizetnek erte, kedves javdsvdsv)
Biztosan fent van ingyen is valahol, de ez volt az elsô link amit kidobott a google. Pl. A 'Let there be range'-t èn sem vettem meg, kicsit a budget felett volt az ára... :)
Biztosan fent van ingyen is valahol, de ez volt az elsô link amit kidobott a google. Pl. A 'Let there be range'-t èn sem vettem meg, kicsit a budget felett volt az ára... :)
Ja, hat ezer dollarokat nem adnek konyvert, de ez a 20as nem volt sok..
Az a Let there be range cimu konyv pedig hiaba olyan ertekes, meg lehet szerezni ingyen is, nagyon konnyen. A tournamentes temat pedig nem, meg gagyi kepkent scannelt pdf verzioban sem, ami jo sem lenne, mert osszevissza nagyitgatni, meg forgatni a Kindle-lel eleg maceras.
(Nem mondtam, hogy nem fizetnek erte, kedves javdsvdsv)