Póker Fórum Archívum > Könyvek > Új könyv magyar nyelven - OLVASD LE! FOSZD KI!

Netrol
Válasz Szszilard kommentjére
2014. febr. 25. 15:33

Azért szerintem senki ne gondolja azt, hogy amit ez az FBI ügynök 25 év tapasztalati alapján kiszúr rajtunk a póker asztalnál, azt mi is majd látni fogjuk, ha elolvassuk a könyvet. Talán ha a tesbeszédről írt összes könyvet és tanulmányt, labor tesztet, nagymintájú embercsoporton végzett teszteket nézünk végig élőben talán mi is kiszürjuk ezeket a jeleket. Egy könyv elolvasása nem tesz minket szuper-mindentlátó-lapokat megmondó-blöffelkapó pókerhíróvá.

Riddler1988
Válasz Netrol kommentjére
2014. ápr. 22. 19:00

Azért szerintem senki ne gondolja azt, hogy amit ez az FBI ügynök 25 év tapasztalati alapján kiszúr rajtunk a póker asztalnál, azt mi is majd látni fogjuk, ha elolvassuk a könyvet. Talán ha a tesbeszédről írt összes könyvet és tanulmányt, labor tesztet, nagymintájú embercsoporton végzett teszteket nézünk végig élőben talán mi is kiszürjuk ezeket a jeleket. Egy könyv elolvasása nem tesz minket szuper-mindentlátó-lapokat megmondó-blöffelkapó pókerhíróvá.

Vagyis azt akarod mondani hogy teljesen hasztalan elolvasni? Mert szerintem ha már csak kicsit felnyitja a szemed és elkezdesz legalább a tipikusabb jelekre odafigyelni akkor már megérte. De te tudod..

Fiatal
2014. ápr. 25. 13:50

Van itt is egy eladó darab:)

Riddler1988
2014. ápr. 25. 13:56

Lehet h érdekelne később. Mennyi? :)

iKeksz
2014. ápr. 25. 14:18

Nekem ez megvan, érdekes, de nem az élmezőnyt elemzi nyílván, ha lemész az uniba még jól jöhet 1-2 megfigyelés.

Csede45
Válasz iKeksz kommentjére
2014. ápr. 26. 11:54

Én is olvastam ezt,de véleményem szerint nem sok ujjat mond... ha kell valakinek,kölcsön tudom adni...

Tir-X
2014. ápr. 26. 12:18

Ujjat biztos nem is, de még az is lehet, hogy újat sem.

Riddler1988
2014. ápr. 26. 13:18

Én csak a Caro féle alap telleket ismerem. Gondolom ez azért már kicsit modernebb, újabb dolgokat is bemutat. Vagy tévedek?

Fiatal
Válasz Riddler1988 kommentjére
2014. ápr. 26. 15:01

Lehet h érdekelne később. Mennyi? :)

Eze.:)

kriispirolls
2015. jan. 15. 14:10

Tudom hogy hideg van, de komolyan ennyire kell a pulcsi, hogy tíz halott topikba kommentelsz 20 perc alatt?

Élő ügyfélszolgálat