Hát kíváncsi vagyok sikerülni fog-e neki. Nekem is jól jönne, ha már egyáltalán a Br-em meglenne hozzá, hogy NL25-n játszak:-)
Hol váltod a dollárt? Engem nagyon érdekelne a dolog! :)jó, igaz, "csak" 15X ;)
hát hajrá, valaki kérdezte, hogy meg lehet-e 100k hufot keresni NL20-on 1 hónap alatt. Ő 17-szer ennyit fog. :D
hát hajrá, valaki kérdezte, hogy meg lehet-e 100k hufot keresni NL20-on 1 hónap alatt. Ő 17-szer ennyit fog. :D
hm ez érdekes :)
ha tol napi 20K handet akkor sztem meg lehet csinálni :)
kérdés hogy a rékbekk vagy bónusz beleszámít-e :D, mert valszeg nem 2cent réket termel naponta :D
bár valszeg több értelme lenne, ha mondjuk nl100on tolná 8-10 asztalon, legalábbis szerintem :)
NL10-en a 2x-esét is simán, és nem kell megszakadni érte.
Szerintem NL20-on a 100k HUF havonta sima ügy.
hm ez érdekes :)
ha tol napi 20K handet akkor sztem meg lehet csinálni :)
kérdés hogy a rékbekk vagy bónusz beleszámít-e :D, mert valszeg nem 2cent réket termel naponta :D
bár valszeg több értelme lenne, ha mondjuk nl100on tolná 8-10 asztalon, legalábbis szerintem :)
Akkor én valamit nagyon rosszul csinálok:D
Rakebacket PS-en nem is fog kapni. Én úgy láttam a live streamen, hogy ott tolja. Hát egy picit most elgondolkodtam, hogy én is belefognék egy ilyenbe csak nem ennyi handel naponta, mert nekem erre nincs időm.
Ongamera tök jó lenne csak ott 10 asztal fölött szerintem megadná a gépem magát.
Ahogy 2+2-őn olvastam a gyenge angol tudásommal ott én 24 asztalt láttam.
Ongamen amúgy van egy fickó aki 16 asztalon játszik (jabba). kíváncsi lennék a sz.gépére :)