Póker Fórum Archívum > Media > A tv-s pókerközvetítések miatt sokkal erősebb lett a játékosállomány?

want2push
2008. okt. 14. 15:07

A tv-s pókerközvetítések miatt sokkal erősebb lett a játékosállomány?

Új szavazás kérdése:

Sztem a tv-s közvetítések okán első körben hígul a mezőny, hisz olyan emberek is tömegesen elkezdenek játszani, akik korábban nem is hallottak róla, hogy létezik versenypóker. Továbbá nem gondolom, hogy a tv-s vágott tournament final table közvetítésekből túl sokat lehetne tanulni. Viszont az valóban lehetséges, hogy a mezőny egy része végülis erősebbé válik (legalábbis a játékot megélhetésszerűen, profiként űzök köre), hisz nagyobb tömegből az abszolút számokat tekintve több jó/erős játékos is kerül ki. Meg persze a játék népszerűsődése sok szempontból a játék fejlődését is indukálja, így törvényszerű, hogy pár nagyon jó, a korábbi klasszisoknál sokkalta jobb profi is megjelenik. De a játékszínvonalban esetleg bekövetkezett változást semmiképpen sem a tv-s közvetítések növekvő számával magyaráznám, annak okai máshol keresendők.

Blatand
Válasz want2push kommentjére
2008. okt. 14. 15:15

igazából a kérdésedhez leírtad a választ is :)

cake
Válasz Blatand kommentjére
2008. okt. 14. 15:21

maximum telleket lehet leolvasni, élő játékhoz lehet erősíteni :)

want2push
2008. okt. 14. 15:25

igazából a kérdésedhez leírtad a választ is :)

Ezt a kérdést nem én találtam ki.

Ebben a topikban csak idéztem a főoldan lévő szavazás kérdést. De akkor ezek szerint egyetértesz azzal, amit írtam. :)

Blatand
Válasz want2push kommentjére
2008. okt. 14. 15:34

annyi kiegészítéssel, hogy a nagy számok törvénye alapján sokkal több fish lesz és sokkal több profi is, és valószínű hogy egy EPT WPT WSOP vég játékánál már csak pro játékosok lesznek míg azelőtt, valszeg hígabb volt a mezőny a mostaninál, tehát ha te egy neves tornát akarsz megnyerni akkor az sokkal nehezebb és sokkal több szerencse is kell hozzá

castor11
2008. okt. 14. 15:40

Lényegében egyetértek. Nagy számok törvénye alapján, mindenből több lesz. Fishből is és jó játékosból is. No én ezektől a jó játékosoktól akarok sokkal jobb lenni :D

chubbyhun
Válasz castor11 kommentjére
2008. okt. 14. 16:15

Bocsi, de szerintem a kérdés pontatlan.

Erre a válaszom nem, mert nem miatta.

ha ez lenne a kérdés:
A tv-s pókerközvetítések következtében sokkal erősebb lett a játékosállomány?

Erre igen lenne a válaszm, mert sok jelenleg már komoly játékos emiatt (is) fordult a játék felé. Talán Bélabácsi is ezt említette.

A WSOP írásokban is említették, meg sok helyen említik, hogy jön (itt van) az új generáció, azaz elvileg több jó játékos ül egy asztalnál, aztán persze lehet, hogy 1 helyett 2 a jelenlegi szint, de akkor is.

Nem feltétlen ide tartozik, de az osztóhiba észrevételénél sem tudtam válaszolni, mert nem feltétlen attól függ az, hogy szólok, hogy nekem jó-e, hanem más tényezőktől is.

Élő ügyfélszolgálat