Ajanlott videok!
Nem szeretnek reklamozni (amennyiben nemkivanatos, kerek majd egy pu-t es torolni fogom :o), de annyira jo videot talaltam a CR oldalon, hogy muszaj vagyok megosztani masokkal is. 100NL-en megy es fruitpro jatssza, 1 oras 6MAX asztal Fulltilten. MINDENKINEK ajanlom (kozepes angoltudas igenyeltetik), meg akkor is, ha 10NL-en is jatszik, DE hasznal pokertrackert es/vagy pahudot is. Szo van benne mindenrol ami fontos (milyen statok mit jelentenek/hogy jatszunk bizonyos stattal rendelkezok ellen, stb.), ugyhogy nem is szaporitom tovabb a szot, a video neve: Fruitypro 08 $0.50-1 NL (2007.05.07-en keszult)
cardrunners olyan draga:(
Többszörösen visszahozza az árát! Egyébként minden poker videos site kb ugyanilyen árban van.
poekrsavvy plus tag vagyok, ott is ugyanannyi tudom, de nincs registration fee.
ha fellepek NL25-re 15 nap mulva, megigerem magamnak hogy befizetek cardrunnersre:).
mondjuk pokersavvy nem er tul sokat, eleg keves a video, es hat onnan sokat nem tanultam bevallom.
jo ez nem igaz, pokersavvy plus nem rossz egyaltalan. vegignezem az osszes videot addigis.
http://www.youtube.com/watch?v=yNmYllXyioE&NR=1
érdekes
maniac maniac ellen
Talaltam meg egy videot, s bar ezt annyira nem ajanlanam, de mindenkeppen erdekesnek talalom... A sztori annyi, hogy Full Tilten 50NL-en 6 CR pro lefoglalt egy asztalt, majd jatszottak egy oracskat, es egy hand replayeren ketten (!) elemzik ki a latottakat... A video inkabb a "felnott kategoriaba" valo (200NL ^), de mindenesetre vannak benne olyan dolgok, amik hasznalhatok es jo, ha tudja az ember, hogy ilyenek is vannak...
Kivancsi lennek a velemenyetekre, hogy ti mit gondoltok, melyik reszeket lehetne implementalni akar egy 50NL-es, akar egy 100NL-es jatekba, illetve mennyire vallalhato be egy hasonlo jatek maniacok ellen...
A video neve, linkje: Verneer 3 $.25-.50 NL - with Hookem148, 2008.01.28-as kiadas...
Jjjja, es megegy dolog...
Szeretnem megkerni a kedves pokerakademias tagtarsakat, hogy ne csinaljunk ebbol a topikbol "youtubeos erdekes/szorakoztato" topikot (ami nem azt jelenti, hogy nem lehet youtubeos videot beposztolni), csak annyit kernek, hogy olyan videok keruljenek ide, amirol lehet beszelni es/vagy oktato celzata van (pl xy HSP-s handet miert igy vagy ugy jatszottak)...
Koszi
100-400NL-es jatekosoknak ajanlanam TannenJ videoit, szerintem nagyon komolyak... kanrich_, neked kifejezetten ajanlom az 5-os szamut... ;)
100-400NL-es jatekosoknak ajanlanam TannenJ videoit, szerintem nagyon komolyak... kanrich_, neked kifejezetten ajanlom az 5-os szamut... ;)
Na most néztem meg ezt a videót, ez volt az első, amit láttam TannenJ-től. Nagyon komoly HUD statisztikákat használ :) nem is kérdéses, először csak figyeltem :) Bár mostanában majd' ennyi adat van nálam is kint a játékosokról...
Egyébként nagyon furcsa akcentussal beszél.
Azt figyeltem még meg, hogy amikor limpelőt izolál, akkor nem tejes potot emel pozícióból, hanem egy picit alatta. Érdekes, ezt még másnál nem is láttam.
Plusz: "Ne egyél nehéz kajákat, mielőtt elkezdesz játszani. Ne kajálj például Mekdonáldszot. Egyél könnyűeket, és sokkal energikusabb leszel. És mozogj sokat!" Csomóan írják, hogy unalmas, szerintem érdekes csávó! :D