Póker Fórum Archívum > Media > Aki még nem látta--> Pókerarcok

Agostini
2008. febr. 25. 23:52

Aki még nem látta--> Pókerarcok

20008. március 1. Szombat
Duna TV
21:55 Pókerarcok (Rounders) (színes amerikai film, 116 perc, 1998)

csak gondoltam aki,még nem látta annak itt a lehetőség.

alapfilm, mindenkinek többszöri megtekitését ajánlom:)

Vika
Válasz Agostini kommentjére
2008. márc. 8. 4:57

Véri ágriésszjív! ;)

plusevHUN
2008. márc. 9. 19:52

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy magyar szinkronnal szvsz. élvezhetetlen. Amikor a főszereplő, Mike McD megszólalt Stohl András hangján azonnal kikapcsoltam... Angol nylevű filmet only angolul :)

Vika
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. márc. 14. 0:12

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy magyar szinkronnal szvsz. élvezhetetlen. Amikor a főszereplő, Mike McD megszólalt Stohl András hangján azonnal kikapcsoltam... Angol nylevű filmet only angolul :)

Ez így van, én sem tudtam magyarul végignézni, a gépemen is az eredeti angol nyelvű verzió van fent.

nando42
2008. máj. 1. 22:38

20008. március 1. Szombat
Duna TV
21:55 Pókerarcok (Rounders) (színes amerikai film, 116 perc, 1998)

csak gondoltam aki,még nem látta annak itt a lehetőség.

alapfilm, mindenkinek többszöri megtekitését ajánlom:)

Hmm.. csak nekem csípi a szememet ez a film? Oké', anno (amikor még nem voltam képben a pókerben), akkor én is oda voltam a filmért, mint film, de könyörgöm: a konfliktus mégis abból bontakozi ki, hogy a srác beül egy 20k-es beülőjű cash gamre, 20k bankrollal... WTF???

Agostini
Válasz nando42 kommentjére
2008. máj. 1. 22:46

hát a filmek nagyrészében, nem azon van a hangsúly az elején mit csinált, nagyon jól a főszereplő. természetesen nem követendő példa:)

de azért ha pl az első 10 percben megnyeri a wsop-t nehéz lett volna kihozni belőle valamit:) várható volt ,hogy egy "minden elszáll" és visszatérek sztori lesz.

nekem nagyon tetszik:)

kanrich_
2008. máj. 1. 23:44

Amikor láttam a szavazást, egyből tudtam, hogy nem lesz ellenfele a filmnek :) A kérdés csak az, hogy hány százalékkal fog nyerni és melyik lesz a második...

Élő ügyfélszolgálat