HU sng Videók
Sziasztok
HU sng Videókat szeretnék összeszedni.
Mivel egy idő múlva veszélyben látom a DoN-os bankroll építésem, ezért áttérnék majd HU-ra. Ehhez szeretnék előtte minél több infot magamba szívni.
Tudtok valami linket ahol sok ilyen jellegű video található? Esetleg van valakinek saját "gyüjteménye"?
Amit feltudok ajánlani cserébe az kb. 60 giga pokeres video és rengeteg ebook.
HUSNG.COM
remelem nem baj h belinkeltem, nem lattam affiliatet az oldalon
tanulj a mestertől :D YouTube - Heads Up SNG Winning Strategy #4
amúgy engem is érdekel a HU téma, elég bizonytalan vagyok benne.
Cg-re van pokertrikz-en, az kezdésnek jó és ingyenes.
holdemforaliving felejtős, borzalmas tanár az a fickó, semmit nem magyaráz el normálisan.
csak ennyit tudok sajnos.
ma HUztam kicsit, borzasztó. felboríthatnékom volt azt asztalt. rossz is vagyok benne, meg kész az egész. hogy minden körbe rá kell játszani ugyanarra az ellenfélre. és amikor már 5ödször emel bele bármilyen potba és mindennel callol ha vissza emelek kikészít... bocs hogy ez most így beirtam ide, de kikívánkozott... buktam is .... soha ne mond az hogy soha, de nem akarok pénzbe játszani HU-t többé, csak ha versenyen vagy SNgn odaérek... de akkor már úgyis akkor a vak hogy rövid...
ma HUztam kicsit, borzasztó. felboríthatnékom volt azt asztalt. rossz is vagyok benne, meg kész az egész. hogy minden körbe rá kell játszani ugyanarra az ellenfélre. és amikor már 5ödször emel bele bármilyen potba és mindennel callol ha vissza emelek kikészít... bocs hogy ez most így beirtam ide, de kikívánkozott... buktam is .... soha ne mond az hogy soha, de nem akarok pénzbe játszani HU-t többé, csak ha versenyen vagy SNgn odaérek... de akkor már úgyis akkor a vak hogy rövid...
Sztem bármilyen HU alapjában különbözik minden mástól... Egyébként szvsz a játékstílus amit leírtál a tipikus fish SnGHU-ban. "mindenen callol ha vissza emelek (sic!) kikészít". Dobni kell PF sokat. Ha csak callol pozícióból ingyen nézel floppot, ah meg rendes lapod van emelsz.
HUSNG.COM
remelem nem baj h belinkeltem, nem lattam affiliatet az oldalon
Elég jó nevek az oktatók, van itt vkinek ide tagsága?
Elég drága a havidíj egy HU SNG kezdőnek, 5 videó viszont beleférne, ha tudnám mi az, amit érdemes...