Póker Fórum Archívum > Media > HU video Brunson vs. Caro

bojanika
2007. jún. 8. 14:05

HU video Brunson vs. Caro

Két videó, érdemes végignézni.

Egyik.
Másik.

want2push
Válasz bojanika kommentjére
2007. jún. 8. 15:55

Nekem nagyon tetszett ez a két heads up tourney videó. Mindenkinek ajánlom. Mindkét játékos nagyon szimpatikus és jópofa volt, de az ebből a két heads up meccsből is teljesen egyértelművé vált, hogy nem tartoznak egy súlycsoportba. Néha kicsit nehezen tudtam követni, hogy mekkorák is a stack-ek, illetve mennyi is van a pot-ban.

I. videó:

Számomra nagy csalódást okozott Mad Genius játéka.
Az első videóban több partit is másképp játszottam volna, mint ahogy azt ő tette.

Az A7off-sal nem hívtam volna a river-en Caro helyében. Kissé fölöslegesnek és veszélyes érzem ezt az emelést.

Amikor 76off-ja volt és a flopon 374 jött jött, sztem hívnia kellett volna. Végül a turn-ön egy bubi jött és dobott Doyle hívására.

Caro Q8-as megadását sem értem a rivere-en, mikor csak Q magas lapja volt.

II. videó: "Poker is not fair!" :mad:

Aranyos volt, amikor egy-egy jobb lap hatására Caro teljes extázisba esett. :D
Viszont kissé passzívnak éreztem a játékát.

Ebben a videóban kicsit agresszívnek tartom Brunson blöffjét a 75s lappal, mikor lent volt a soresély és két dáma is az asztalon. De hát Ő biztos jobban tudja.

A J8off-os lap is érdekes volt a 987 flopon. Szerintem Doyle ezt jól játszotta meg és a kommentárjával is egyetértek.

Azt se értem miért hívott a river-en Doyle a 68off-os lappal, amikor sora volt, de az asztalon már három 7-es is volt. Ebben nem láttok túl sok value-t. :confused:

Meyer Lansky
Válasz want2push kommentjére
2007. jún. 8. 17:34

Hát elég érdekes, mindenesetre Caro úgy játszik, mint egy teljesen amatőr. Megkönnyítí Brunson dolgát. Nagyon passzív, és a lapjait is leértékeli. Csak akkor hív ha eltalálja a flop. Szerintem ez gyenge heads up játék.

ashnur
Válasz Meyer Lansky kommentjére
2007. jún. 9. 16:43

nem tunt teljesen amatornek, ne felejtsd el, hogy amig mi latjuk az ellenfel lapjait addig o nem. az elso meccsben a poker is not fair sokkal inkabb igaz mint a masodikban. egyszeruen nem voltak jo lapjai. a masodik meccsben oriasit makolt, de ezen kivul Doyle folyamatosan etette. teljesen rossz volt Caro readje Doylen.

Élő ügyfélszolgálat