Legújabb őrült világrekord kísérlet
Legújabb Prob bet a 2+2-n, joeingram1 kitalálta hogy ő lejátszik 50.000 handet 24 óra leforgása alatt úgy, hogy nem zárja minuszban a sessiont! Ma fogja elkezdeni a Pokerstarson 0.1/0.25 NLHE asztalokon!
Ha behúzza biztos dob egy kicsit a bankrollján az a $33K, amit feltettek ellene! :)
**official 50K Hands in 24 hours with Profit World Record Prop Bet Progress/Rules Thread** - Poker Beats Brags and Variance
Szerintem nem kivitelezhetetlen, 24 sh asztal 24 órán keresztül és meg is van. :)
Legújabb Prob bet a 2+2-n, joeingram1 kitalálta hogy ő lejátszik 50.000 handet 24 óra leforgása alatt úgy, hogy nem zárja minuszban a sessiont! Ma fogja elkezdeni a Pokerstarson 0.1/0.25 NLHE asztalokon!
Ha behúzza biztos dob egy kicsit a bankrollján az a $33K, amit feltettek ellene! :)
**official 50K Hands in 24 hours with Profit World Record Prop Bet Progress/Rules Thread** - Poker Beats Brags and Variance
a legőrültebb kísérlet
majd beülök mellé és nyomom a timebankokat :D :D de szerintem amúgy sem lehet ennyi handet lejátszani 24óra alatt 24 asztalon
Nem is a lejátszott handek száma, hanem, hogy nem kevés asztalon 24 órán keresztül folyamatosan koncentrálni, és +-osra hozni a sessiont, na az már WP!!!
joey-nak még 4 asztalon is nehezére esne szerintem ennyi handen keresztül plusszosnak lenni...
ja és szerintem sem a hand, sem a $ nem jön össze.
lehetne egy szavazást kiírni, van olyan aki mellette van? :D
Ellene! Impossible! Amig kimegy wc-re meg eszik már sit out-on van 12 asztalon... Plusz az alváshiány miatti dekoncentráltság, meg a nl25 fish-jei...Szép mínuszos lesz, mégha a handszám össze is jön.