Póker Fórum Archívum > Media > Már elérhető a Bet Raise Fold dokumentumfilm

qwertibie
Válasz WellPlayed kommentjére
2013. júl. 2. 0:27

én megnéztem, annyira nem jött be a cucc. majdnem elaludtam rajta

nbzmgpkr
2013. júl. 2. 14:16

én megcsinálom a feliratot szívesen, ha tudtok segíteni egy ncore-account szerzésében.

EKO
2013. júl. 2. 14:17

Ment rá tőlem is! ;)

Holdenper
Válasz EKO kommentjére
2013. júl. 2. 14:37

Vegyétek meg a k.rva filmet és kész...2K, és ez nem Dolph Lundgren legújabb akcióremeke, amit a felénél kikapcsolsz. Van ennél jobb pókeres doku is (Kid's game: The Story of Online Poker), de ez szélesebb köröknek lett csinálva. Meg lehet mutatni anyunak, barátnőnek, kutyusnak, postásnak, mert leginkább arról szól, hogy milyen nagyobb hullámok voltak a póker történetében (Moneymaker, WPT, netes poki, UIGEA, Black Friday), illetve hogyan éljük meg a sikereket, a swingeket, hogyan gondolkodunk, stb.

Ha csak azt nézem, hogy pókeres dokufilm, és nekem mennyire jött be, akkor 10/6,5-7. De ha azt is beleveszem, hogy meg tudom mutatni a civil ismerőseimnek is, és jobban megértenek miatta, akkor 10/9.

Valószínű lesz hozzá magyar felirat is, de amúgy bullshit ez a "nem veszem meg, mert nem tudok angolul"...akkor ne is töltsd le.

kriispirolls
2013. júl. 2. 14:47

Kicsit unalmas volt pokeres szemmel, de ez tenyleg csak azert van mert szelesebb kornek keszult, ami tok jo, mert a Roundersen kivul nincs olyan rendes pokeres film amit meg lehet ismertetni nem kartyasokkal is :D Igenyesen meg van csinalva, nekem tetszett azert!

titcar
2013. júl. 2. 15:48

mert az a jellemző, hogy emberek olyasmiről néznek dokumentum filmet, ami amúgy nem érdekli őket :D

Holdenper
Válasz titcar kommentjére
2013. júl. 2. 16:21

mert az a jellemző, hogy emberek olyasmiről néznek dokumentum filmet, ami amúgy nem érdekli őket :D

Ezért kell otthonra kötél, meg ragasztószalag...aztán nincs nyafogás, hogy "de én a barátok köztöt akarom nézni"

titcar
Válasz Holdenper kommentjére
2013. júl. 2. 16:56

Ezért kell otthonra kötél, meg ragasztószalag...aztán nincs nyafogás, hogy "de én a barátok köztöt akarom nézni"

alapvetően az üzleti modelljükre gondoltam, azaz inkább, hogy kinek csinálták a filmet? grindereknek jó eséllyel nem mond sok újat, mást meg nem hiszem, hogy nagyon érdekel a téma.

Holdenper
Válasz titcar kommentjére
2013. júl. 2. 18:39

Nekem mondott újat az UIGEA-ról pl. Másról újat nem igazán, de érdekes volt látni, hogyan hatott a póker emberek (dmoongirl, vagy mi a nickje Daniellenek, Tony "Bond18" Dunst, meg alexeimartov) életére.

Mondjuk tényleg kicsit érezni a "sokat markol, keveset fog" szituációt a filmen. Túl sok mindent akartak belevenni, túl sok mindenkinek akartak megfelelni. Nem hiszem, hogy profitot tudnak majd felmutatni, de az biztos, hogy veri a gagyi hálivúdi filmeket, még így is, hogy kissé mellélőttek.

vadallat
Válasz kriispirolls kommentjére
2013. júl. 2. 19:29

nem tudtok angolul? facepalm... a mai világban számítógéphez és pokerhez alap az angol tudás.

Élő ügyfélszolgálat