Póker Fórum Archívum > Media > Mathematics of NL Hold'em videó kerestetik

RegGeri
2011. jún. 5. 9:40

Mathematics of NL Hold'em videó kerestetik

Sziasztok! Keresem a 'Mathematics of NL Hold'em' WiltOnTilt féle DC-s videót. Cserébe egyéb DC-s 6max videókat tudok felajánlani.

ironmike
Válasz RegGeri kommentjére
2011. jún. 5. 10:39

Sziasztok! Keresem a 'Mathematics of NL Hold'em' WiltOnTilt féle DC-s videót. Cserébe egyéb DC-s 6max videókat tudok felajánlani.

Szia,

Nekem megvan belőle egy jó pár darab. Küldj vmi FTP, v dropboxot és feltöltöm!

Üdv:
IM

RegGeri
Válasz ironmike kommentjére
2011. jún. 5. 14:34

Köszi szépen a választ! Tudok valahogy privát üzenetet küldeni itt, mert nem találom. Egyébként létrehoztam egy DropBox foldert, csak kellene az E-mail címed, hogy megosszam veled.

crazy3317
2011. jún. 5. 14:48

Köszi szépen a választ! Tudok valahogy privát üzenetet küldeni itt, mert nem találom. Egyébként létrehoztam egy DropBox foldert, csak kellene az E-mail címed, hogy megosszam veled.

úgy tudom 30 hsz alatt nem tudsz pü-t küldeni.

RegGeri
Válasz crazy3317 kommentjére
2011. jún. 5. 14:51

úgy tudom 30 hsz alatt nem tudsz pü-t küldeni.

Thx, akkor belehúzok! :) Ki hallott még ilyet, nem látom értelmét ennek a szabálynak...

crazy3317
2011. jún. 5. 15:00

Thx, akkor belehúzok! :) Ki hallott még ilyet, nem látom értelmét ennek a szabálynak...

szerintem arra jó, hogy ne lehessen csak simán beregelni és pü-ben spamelni, reklámozni, zaklatni stb. a felhasználókat.

RegGeri
Válasz crazy3317 kommentjére
2011. jún. 5. 15:26

szerintem arra jó, hogy ne lehessen csak simán beregelni és pü-ben spamelni, reklámozni, zaklatni stb. a felhasználókat.

Biztos igazad van! Akarsz esetleg többet hallani egy jövedelmező üzleti lehetőségről :))

Holdenper
2011. jún. 5. 15:47

Szia! A deucescracked.com oldalon megtalálod!:D

ironmike
2011. jún. 5. 22:23

Szia,
Holnap feltöltöm!

Irok

RegGeri
Válasz ironmike kommentjére
2011. jún. 6. 19:28

Szia,
Holnap feltöltöm!

Irok

Köszi előre is! Nem tudom, mennyi az összméret, de 250MB-ig ez is ingyenes: Nagyméretű fájlküldés egyszerűen | ToldACuccot.hu - A hatékony és gyors fájlküldÅ‘...

Élő ügyfélszolgálat