Mathematics of NL Hold'em videó kerestetik
Sziasztok! Keresem a 'Mathematics of NL Hold'em' WiltOnTilt féle DC-s videót. Cserébe egyéb DC-s 6max videókat tudok felajánlani.
Sziasztok! Keresem a 'Mathematics of NL Hold'em' WiltOnTilt féle DC-s videót. Cserébe egyéb DC-s 6max videókat tudok felajánlani.
Köszi szépen a választ! Tudok valahogy privát üzenetet küldeni itt, mert nem találom. Egyébként létrehoztam egy DropBox foldert, csak kellene az E-mail címed, hogy megosszam veled.
Köszi szépen a választ! Tudok valahogy privát üzenetet küldeni itt, mert nem találom. Egyébként létrehoztam egy DropBox foldert, csak kellene az E-mail címed, hogy megosszam veled.
úgy tudom 30 hsz alatt nem tudsz pü-t küldeni.
Thx, akkor belehúzok! :) Ki hallott még ilyet, nem látom értelmét ennek a szabálynak...
szerintem arra jó, hogy ne lehessen csak simán beregelni és pü-ben spamelni, reklámozni, zaklatni stb. a felhasználókat.
Szia,
Holnap feltöltöm!
Irok