Igen széthörögnénk magunkat az tuti!!! Csak legyenn már magyar FT STUMPFIIIIIIIIII!!!
Az lenne a különlegesség! Ő lenne primitív anyázós, te pedig a kifinomult konzervatív! Jól kompenzálnátok egymást amolyan jó zsaru, rossz zsaru effektus. Szerintem hatalmas rajongó táborotok lenne! Én meg folyamatosan kommentelnék és arra is tudnátok reogálni! :D
Hidd el, Gerwen ért hozzá. Már egy jó pár éve ismerem a donkot. Miatta kezdtem el élő termekbe tolni a játékot :D
LOL mihez az iváshoz?:D
Netem tolom , anno a barbárba oktattam a népet de nem fogok ló**** órabérért pötyögni élőben az az igazság . Feeling miatt akkor meg már max haverokkal , bár ők meg általában engem oktatnak! Te tolod neten? Focizol kispályán Debrecenben a városi bajnokságban , mert akkor 1-2 bőrt biztos kiosztottam neked?
Netem tolom , anno a barbárba oktattam a népet de nem fogok ló**** órabérért pötyögni élőben az az igazság . Feeling miatt akkor meg már max haverokkal , bár ők meg általában engem oktatnak! Te tolod neten? Focizol kispályán Debrecenben a városi bajnokságban , mert akkor 1-2 bőrt biztos kiosztottam neked?
Atyaisten milyen szinvonal lehetett megye1ben akkoriban ! Látom a belga honlapján h a pontversenyben ott vagy volt már h huztad ? Mit kap a nyertes?
Egynek elment. A pontverseny mar regen nincs, csak meg nem vettek le netrol. A legjobb 20ba kellet benne lenni es azok jatszottak utana. Egyszer behuztam. Ha jol emlekszek 30ezres kupont nyertem amit le lehetett fogyasztani. Szoval jo par napig ingyen rugtam be :D
Ne Offoljatok!! Vicc volt :D
10k razz-t letoljam? Kis nevek : Phil Hellmuth , Shaun Deeb , Erik Siedel:D Igaz csak 12fő de tuti bejutnak ők FT-re sztem :D